Πουά στη διακόσμηση του σπιτιού

Πουά στη διακόσμηση του σπιτιού, δημιουργώντας αυτή την πανέμορφη εσωτερική διακόσμηση με ένα μοτίβο Polka dot δεν είναι μια καινοτόμα σχεδιαστική ιδέα, αλλά σίγουρα το εύθυμο πουά θα γίνει το σημείο εστίασης του κάθε δωματίου.

Οι μικροί χρωματιστοί κύκλοι έχουν μεγάλο αντίκτυπο στο σύνολο του χώρου, ακόμη και αν χρησιμοποιούνται σε «μικρές δόσεις». Το Polka dot έχει επίσης τη μοναδική ικανότητα να μας κάνει πιο ευτυχισμένους απλά κοιτάζοντας αυτό το σχέδιο. Διακοσμήσετε τους τοίχους, έπιπλα, χαλιά, μαξιλάρια, πετσέτες, κουρτίνες ντους ή κουζίνας, μπορούν να ανανεώσουν ένα θαμπό δωμάτιο, καθιστώντας χαρούμενο και μοντέρνο.

Συνδυάζοντας το πουά με οποιοδήποτε άλλο μοτίβο δεν είναι εύκολη υπόθεση, ακόμη και για έμπειρους σχεδιαστές. Ωστόσο, το σωστό χρώμα και μέγεθος μπορεί να συνδυαστεί επιτυχώς με γραφικά σχέδια.

two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Comments are closed.