Που να κρεμάσω τον καθρέφτη στο σπίτι?

Ο καθρέφτης σαν αξεσουάρ είναι απόλυτα αναγκαίος σε ένα σπίτι για πολλούς λόγους. Τόσο για τη προβολή του ειδώλου μας όσο και για διακοσμητικούς λόγους. Που όμως πρέπει να το κρεμάσετε?

 

Είτε πρόκειται για ένα διάδρομο ή μια μεγάλη αίθουσα χορού, το δωμάτιο ή το μπάνιο του μωρού, η προσθήκη ενός καθρέφτη προσθέτει ομορφιά στο χώρο και κάνει τον χώρο να αισθάνεται πιο ανοιχτό ή ευρύχωρο. Προσπαθήστε στο σημείο που κρεμάσετε τον καθρέφτη απέναντι να έχει ένα παράθυρο με θέα (αν έχετε) θα δίνει τη ψευδαίσθηση ενός δεύτερου παραθύρου.

Στο μπάνιο.

Ο καθρέφτης στο μπάνιο είναι απαραίτητος. Αν έχετε μεγάλο μπάνιο μπορείτε δίπλα από τον μεγάλο καθρέφτη να βάλετε και ένα μικρότερο στρογγυλό με βραχίονα ούτως ώστε να βλέπετε και στη πίσω πλευρά του κεφαλιού σας χωρίς να κουράζεστε. Αν έχετε επίσης μικρό μπάνιο σκεφτείτε την ιδέα να τοποθετήσετε έναν καθρέφτη πάνω από τη μπανιέρα , αμέσως ο χώρος θα δείξει μεγαλύτερος!

Στη κρεβατοκάμαρα.

Εδω χρειάζεται ένας μεγάλος καθρέφτης μεγάλου μήκους που συνήθως τοποθετείτε δίπλα στη πόρτα του υπνοδωματιού σας. Επίσης έξυπνες ιδέες για όλοσωμους καθρέφτες είναι η τοποθέτηση τους πίσω από τη πόρτα ή πίσω από το φύλλο μιας ντουλάπας.

Στο γραφείο σας.

Εδώ ο καθρέφτης μπορεί να μπει μπροστά από τον τοίχο του γραφείου σας (αν το γραφείο είναι κολλημένο και κοιτάει προς τον τοίχο) Θα σας δώσει αίσθηση ασφάλειας και μεγαλύτερη εποπτεία του χώρου.

Δίπλα στην εξώπορτα.

Φοβερή ιδέα ενός μικρού καθρέφτη δίπλα στην εξώπορτα για να κοιτάξετε τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν βγείτε έξω.

Πάνω από το τζάκι

Εδώ θέλει ενα βαρύ κομμάτι για να αντανακλά τη ζεστασία και τα είδωλα στο δωμάτιο.

Καθρέφτης με κεριά.

Είναι μια καταπληκτική ιδέα. Εαν χρησιμοποιείτε δίσκό με κεριά αντικαταστήστε τον με έναν ίδιου μεγεθους καθρέφτη. Τα κεριά θα πολλαπλασιαστούν!

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment