Προσφορά ποδήλατο από τα Frederik Bikes

Ψάχνατε το απόλυτο γυναικείο ποδήλατο? Ήρθε η ώρα να το αγοράσετε! Προσφορά ποδήλατο από τα Frederik Bikes το SPECIALIZED DAILY 2 Step Through!

specialized-daily-2-step-through-silver

 

Ποδήλατο πόλης με κλασικό σχέδιο και γυναικείο σκελετό από αλουμίνιο και σκελετό από ατσάλι. Με 8 ταχύτητες Shimano Acera. Διαθέτει σχάρα από αλουμίνιο και φτερά από ατσάλι. Οι χειρολαβές είναι Globe City και η σέλα Globe Daily.

Τώρα από 560 ευρώ μόνο 400 για να απολαμβάνεις τις βόλτες σου τόσο στη πόλη όσο και στην εξοχή!

Το κατάστημα “Frederik Custom Bikes” με πολυετή παρουσία στο χώρο του ποδηλάτου και όντας ιδιαίτερα αγαπητό σε αθλητές και φίλους της ποδηλασίας, αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς. Το πάθος, το μεράκι και η μεγάλη εμπειρία είναι παράγοντες που μας χαρακτηρίζουν.
Στο Frederik Custom Bikes μπορείτε να επιλέξετε ποδήλατα ανάλογα με τις επιθυμίες σας, από κορυφαίες εταιρίες όπως είναι: SPECIALIZED, CUBE, IDEAL, MONGOOSE, VAN NICHOLAS, EDDY MERCKX.
Μπορούμε να σας προτείνουμε το πιο κατάλληλο ποδήλατο, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας για ευχάριστη και ασφαλή ποδηλασία.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας  210 5221508

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.