Πως να αποκτήσεις μακριά μαλλιά το συντομότερο δυνατόν

Όταν θέλεις να μακρύνεις τα μαλλιά σου πάντα ο δρόμος είναι εκείνος που σου φαίνεται μακρύς. Εδώ θα βρεις τρόπους για το πως να αποκτήσεις μακριά μαλλιά το συντομότερο δυνατόν χωρίς να χρειαστεί να βάλεις extensions.

11161ade38937a3133cd49323c90502c

Ρύθμισε τη διατροφή σου, «Μια υγιεινή διατροφή που περιλαμβάνει ένα συνδυασμό από πρωτεΐνες και θρεπτικά συστατικά μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση των μαλλιών σου» λέει ο κομμωτής των celebrity και ιδιοκτήτης Julien Farel Salon της Νέας Υόρκης. Εξηγεί ότι η ισορροπημένη διατροφή προστατεύει την τρίχα από το εύκολο σπάσιμο. Ο σολομό και οι ξηροί καρποί είναι μια καλή λύση και ειδικά τα αμύγδαλα.

Αλλά… μην το παρακάνεις, είναι σημαντικό να διατηρείς το βάρος σου σταθερό, τα μαλλιά μπορεί να επηρεάζονται από ακραίες αλλαγές της διατροφής εκτός από το άγχος και τις ορμόνες.

Πρόσεχε το φορμάρισμα, είναι γνωστό ότι η θερμότητα μπορεί να βλάψει τα μαλλιά, έτσι περιορίζοντας τη χρήση του σεσουάρ  είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Μια εβδομαδιαία φροντίδα με είναι μια καλή ιδέα να κρατήσεις τα μαλλιά όσο το δυνατόν υγιέστερα.

Δοκίμασε βιταμίνες, η φυταντριόλη, η αργινίνη τα ιχθυέλαια, και η ενίσχυση της βιοτίνης βοηθούν την παραγωγή των ενζύμων και των ορμονών και βοηθάνε στην τόνωση και την ανάπτυξη τις τρίχας.

new_black_long_hairstyles1

Take It Easy… Επειδή το άγχος μπορεί να επηρεάσουν τα μαλλιά.

 

two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Comments are closed.