Πως να αποκτήσεις τα τέλεια φρύδια..

Τα φρύδια είναι ο καθρέφτης του προσώπου, κι όπως όλες γνωρίζουμε ένα σωστά βγαλμένο φρύδι μπορεί να κάνει τα μάτια μας να φαίνονται υπέροχα και να αναδείξουν τοβλέμμα μας. Λοιπόν, είναι πολύ απλό. Πιάστε ένα μολύβι:

Για να μάθετε από πού ξεκινάει το φρύδι σας, τοποθετήστε κάθετα το μολύβι σας από τηνεσωτερική γωνία του ματιού ως την εξωτερική πλευρά της μύτης, στο πτερύγιο. Η αρχή των φρυδιών θα πρέπει να είναι φαρδιά και όσο προχωρούν προς το τέλος τους να λεπταίνουν.

Για να βρείτε τη σωστή γωνία του φρυδιού, βάλτε πάλι κάθετα το μολύβι σας από τα φρύδια μέχρι το μέσο της ίριδας του ματιού όταν αυτό κοιτάει ευθεία μπροστά. Αυτό το σημείο είναι το κατάλληλο για να σχηματίσετετη γωνία.

Τελειώνοντας πρέπει να δούμε που θα τελειώσει το σχήμα του φρυδιού. Αυτή τη φορά θα τοποθετήσετε το μολύβι στην βάση της μύτης σας, δηλαδή στο πτερύγιο, με κατεύθυνση την εξωτερική γωνία του ματιού. Αυτό είναι και το σημείο που θα πρέπει να τελειώνει το φρύδι

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ:

Χρησιμοποιείτε το τσιμπιδάκι κοντά στη ρίζα της τρίχας και τραβήξτε προς την κατεύθυνση που αναπτύσσεται.

Μην επιδιώκετε τα πολύ λεπτά φρύδια παρά μόνο αν έχετε μικρό πρόσωπο.

Χτενίζετε τις τρίχες προς τα πάνω με το ειδικό χτενάκι και μετά κόβετε με ψαλιδάκι αυτές που περισσεύουν. Έτσι, δε θα φαίνονται άγριες και ατίθασες.

Για να καλύψετε τα κενά χρησιμοποιήστε ειδικό μολύβι φρυδιών. Αποφύγετε το μαύρο χρώμα. Ακόμα και οι καστανές χρειάζεται να τα τονίζουν με μια απόχρωση κοντά στη φυσική τους, ώστε το αποτέλεσμα να μην γίνεται έντονο.

Για ξανθές: AVONCOSMETICS 6,30€ χρώμα blonde, κωδ.175927
Για καστανές, μελαχρινές: AVONCOSMETICS 6,30€ χρώμα dark brown, κωδ.175935

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.