Πως να επιλέξετε φόρεμα για το βράδυ

Ψάχνοντας απλά ένα φόρεμα για τη βραδινή έξοδο σας δεν αρκεί για να σας κάνει το αστέρι της βραδιάς. Θα πρέπει να κοιτάξουμε και μερικά άλλα απλά πραγματάκια!

Αρχικά ο τόνος χρώματος του δέρματος σας αλλά και το χρώμα το μαλλιών σας θα καθορίσει το φόρεμα που θα επιλέξετε για να φορέσετε. Για να βρείτε εύκολα το τόνο χρώματος του δέρματός σας απλά γυρίστε το χέρι σας με τη παλάμη σας προς τα πάνω και κοιτάξτε τον καρπό σας. Αν οι φλέβες σας είναι κίτρινες η πράσσινες είστε με τους σκουρόχρωμους και αν είναι μωβ ή μπλε είστε με τους ανοιχτούς!

Αν ανήκετε στην ανοιχτόχρωμη κατηγορία τότε σας πηγαίνουν καλύτερα δροσερά χρώματα όπως το μπλε, το γκρι και το ασήμι. Αν ανήκετε στη πρώτη κατηγορία τότε σας πηγαίνουν πιο πολύ χρώματα γήινα ή ζεστά χρώματα όπως το καφέ, το χρυσό και το σκούρο πράσινο.

Αν έχετε σκούρα μαλλιά τότε προτιμήστε κοσμήματα σε ζωντανά χρώματα όπως το τυρκουάζ και όχι απαλά ανοιχτά χρώματα όπως το ροζ. Αν έχετε ξανθά η καστανόξανθα μαλλιά τότε πριτιμήστε χρώματα όπως ο χρυσός η ή σκουριά. Αν έχετε πολύ ξανθά μαλλιά η κοκκινωπά τότε μπορείτε να δοκιμάσατε παλ αποχρώσεις του ελεφαντόδοντου ή του απαλού ροζ!

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment