Πώς θα διακοσμήσετε το υπνοδωμάτιο σαν δωμάτιο Boutique Hotel

Πώς θα διακοσμήσετε το υπνοδωμάτιο σαν δωμάτιο Boutique Hotel . Υπάρχει λόγος που τα δωμάτια των boutique hotel φημίζονται για την ζεστασιά τους και την και την ομορφιά τους.Χαρακτηρίζονται cozy και σε κάνουν να αισθάνεσαι σαν το σπίτι σου. Λοιπόν γιατί δεν κάνεις και το δωμάτιο του σπιτιού σου έτσι?

casasugar.com

casasugar.com

Οπωσδήποτε πρέπει να έχεις πίνακα πάνω από το κρεββάτι σου που να μην έχει παρδαλά χρώματα αλλά ούτε και τελείως αδιάφορος. Πολλά μαξιλάρια και μαξιλαροθήκες που να ταιριάζουν μεταξύ τους στα χρώματα, αλλά η βάση του κρεβατιού να είναι λευκή. Το κομοδίνο σου να έχει πάντα φρέσκα λουλούδια και βιβλία για να χαλαρώνεις ανά πάσα στιγμή.  Δύο ωραία φωτιστικά με απλίκες για να σου προσφέρουν χαμηλό φωτισμό το βράδυ και κατά προτίμηση το κρεβάτι σου να έχει ή να προσθέσεις κεφαλάρι.

casasugar.com

Στα δωμάτια των  Boutique Hotel υπάρχει λόγος που έχουν κονσόλα. Το κάνουν το δωμάτιο κατευθείαν πιο ζεστό. Μαζεμένο. Ενδιαφέρον στο μάτι προκαλεί και ένα χαλί. Προτιμούν με έντονο χρώμα αν τα υπόλοιπα έπιπλα είναι σε γήινα χρώματα. Λοιπόν?

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.