Πώς να μην μυρίζουν τα ρούχα σου μετά το γυμναστήριο

Κακά τα ψέμματα αλλά πολλές φορές τα ρούχα μας μυρίζουν άσχημα μετά το γυμναστήριο ή την προπόνηση και όταν τα κουβαλάμε μαζί στο αυτοκίνητο ή την τσάντα μετά μυρίζουν και αυτά.

3218701045_8274b679a4

 

Ακόμα χειρότερα όταν έχεις και κόσμο κοντά σου!

Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν για να μην μυρίζουν τόσο άσχημα; 2 πράγματα! Πρώτα μπορείς να ψεκάσεις με λίγο αποσμητικό τα ρούχα που μυρίζουν περισσότερο και μετά να κάνεις τα ρούχα σου ένα ωραίο burrito. Τι εννοώ; Στο κέντρο του burrito βάζεις τα ρούχα που μυρίζουν περισσότερο (π.χ. κάλτσες, εσώρουχα κτλ) και τα τυλίγεις γύρω από ένα ρούχο που μυρίζει λιγότερο (π.χ. το σόρτς) και τέλος τα τυλίγεις γύρω από 1 ρούχο που δεν μυρίζει τόσο (π.χ. μία ζακέτα).

Κάνοντας αυτό, εγκλωβίζεις τις μυρωδιές στο εσωτερικό στρώμα του burrito και έτσι μυρίζουν πολύ λιγότερο τα ρούχα του γυμναστηρίου μέχρι να τα πας στο σπίτι για πλύσιμο. Ακόμα και αποσμητικό να μην έχεις μαζί, αυτό το κόλπο μπορεί να περιορίσει δραστικά τις μυρωδιές.

endiaferonta.com

konstantinos k

Αμφίχειρας κλέφτης ιδεών, σοφέρ μεθυσμένων ψυχών, ζωγράφος πλαστών εικόνων, έμπορος ακριβής ιστορίας, ίκαρος χωρίς φτερά.

Comments are closed.