Ρεβυθοκεφτέδες Σάμου όλο απόλαυση!

Το τέλειο φαγητό από το τέλειο νησί που τα τελευταία χρόνια έχει κλέψει τις καρδιές μας!

 

 

Υλικά
1/2 κιλό ρεβίθια

3 κρεμμύδια τριμμένα

Δυόσμο ψιλοκομμένο

2 κούπες αλεύρι

Αλάτι

Πιπέρι

Νερό

 

Εκτέλεση

Καταρχάς μουλιάζουμε τα ρεβύθια σε μια μεγάλη κατσαρόλα με νέρο για 2 μέρες να μαλακώσουν πολύ.
Σουρώνουμε τα ρεβίθια και τα πολτοποιούμε στο multi .
Σε ένα μαγάλο μπολ προσθέτουμε το κρεμμύδι, το δυόσμο, αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε.
Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και νερό και τα ανακατεύουμε ώστε να γίνουν ένας πυχτός χυλός.
Παίρνουμε μία κουταλιά από το μίγμα και το ρίχνουμε σε καυτό ελαιόλαδο σε αντικολλήτικό τηγάνι
Γυρνάμε και από τις 2 πλεύρες μέχρι να ροδίσει.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment