Σκυλάκια και γατούλες ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!!

Αγαπητή Κατερίνα καλησπέρα!

Διάβασα με πολύ προσοχή το κείμενο σου και πραγματικά με ανατρίχιασε!

78 ολόκληρα γονίδια! Βλέπω ότι η έρευνα σου είναι επιστημονικά έγκυρη . Όταν όμως διευκρινιστεί η ταυτότητα τους θα μιλήσουμε αναλυτικά και πιο συγκεκριμένα. Γιατί φαντάζομαι ότι τα 78 διαφορετικά γονίδια τα οποία δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμα ,δεν θα είναι απαραίτητα θετικά για τις γυναίκες . Θα είμαι όμως συνοπτικός σε αυτά που θα αναφέρω γιατί τα μεγάλα κείμενα κουράζουν…

Όσον αφορά τους 25 λόγους και όχι κάποια “λίστα επ’ άπειρον” που οι άντρες και οι γυναίκες θα διαφέρουν για πάντα θέλω να πω ότι είναι κατασκεύασμα κάποιας “ραδιούργαςγυναίκας που πατάει επί πτωμάτων” για να δημιουργήσει ίντριγκες. Κάποια από αυτά δεν θα τα αμφισβητίσω , αλλά όταν διαβάζω ότι οι άντρες έχουν το γονίδιο που τους επιτρέπει να ακούνε το άνοιγμα μιας μπύρας απο τρία δωμάτια μακριά ή ότι οι άντρες έχουν το γονίδιο που τους επιτρέπει να κοιμούνται όταν ενα μωρό κλαίει και κάτι τέτοια, αυτά είναι απλά ανοησίες…

Θα συμφωνήσω μαζί σου στο «άλλωστε είναι γνωστό ότι παρότι ο εγκέφαλος των δύο φύλων δεν διαφέρει στις βασικές του δομές και λειτουργίες, φαίνεται ότι οι άνδρες και οι γυναίκες μάλλον δεν τον χρησιμοποιούν με τον ίδιο τρόπο» γατούλες…

Η έρευνες του Yale λένε σπουδαία πράγματα και δεν με εντυπωσιάζει , δεν σας είπαν όμως που ενεργοποιούμε και ταυτόχρονα χρησίμοποιουμε το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου κατά το άκουσμα λέξεων… (όχι μην πάει το πρόστυχο μυαλό σας στο πονηρό) έχουμε και άλλα πράγματα να ασχοληθούμε!!!

Halloooooooooo ζούμε στον 21ο αιώνα και νομίζω ότι τα περισσότερα “παλικάρια” πηγαίνουν στο στρατό αφου πρώτα αφού έχουν κάνει μπικίνι. Κάνω λάθος? (χωρίς να έχω κάτι μαζί τους γιατί ήμαστε προχωρημένοι άνθρωποι-εξυχρονισμένοι και φιλελεύθεροι.) άραγε μην μιλάμε για πολέμους σε παρακαλώ , είμαι κατά τις βιας. Peace Κατερίνα… peace!

Και επειδή οι γυναίκες μιλάνε με παραγράφους θα συμφωνήσω μαζί σου στη παράγραφο #1 αλλά και #2 που ίσως θα έπρεπε να δώσω ως επικεφαλίδα “τα μετέπειτα του one night stand εάν είσαι γκαντέμης” αν και αναφέρω στο κείμενο μου ότι (Αν είσαι τυχερός και η ξεπέτα σου αρχίσει και τελειώσει στο μαγαζί ) όπου εδώ έχουμε να κάνουμε με κάτι παραπάνω απο άνοιγμα φύλλου για μηλόπιτα. Εδώ μιλάμε για μουσακά με μπόλικη μπεσαμέλ. Όταν έρθει η ώρα της εξόδου σας λίγο πολύ όλες σας παστώνεστε με ότι καλλυντίκο υπάρχει στο μπάνιο σας και συν της άλλης τα σέρνετε και μαζί σας, οπότε οι πιθανότητες είναι μικρές να έχεις πέσει μέσα σε αυτό που πραγματικά αντικρίζεις τι στιγμή εκείνη. Κάτι σαν οφθαλμαπάτη ας πούμε!

Τέλος θέλω να κλείσω με αυτό το link και να σταθείς στη πρώτη παράγραφο του κειμένου.Νομίζω το ποσοστό είναι αρκετά μεγάλο τι λες?

Για δες εδώ

Είναι πολλά αυτά που μας κάνουν να διαφέρουμε μεταξύ μας , θετικά ή μη και ποτέ δεν θα μπορέσουμε να συμβαδίσουμε . Στο τέλος όμως τα ετερώνυμα έλκονται και αυτό είναι που έχει σημασία… σκυλάκια και γατούλες ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!!

Φιλικά john k.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.