Σουσουράδα στα Εξάρχεια!

Από τα τέλη του Ιουνίου, τα Εξάρχεια καλωσορίζουν μια Σουσουράδα στην παρέα τους, η οποία έχει βαλθεί να παρασύρει τους πάντες σε ιδιαίτερα γευστικά μονοπάτια.

inexarchiagr_tzeremes_34

Μεταλλικές καρεκλίτσες και τραπεζάκια έξω, πολύχρωμες ξύλινες καρέκλες και πάγκοι μέσα, μαξιλαράκια και προσεγμένη αισθητική έρχεται να λάμψει σε μια περιοχή που φιλοξενεί τα πάντα.

Εκεί, στη Μαυρομιχάλη και Βαλτετσίου, η νέα άφιξη της Σουσουράδας ξεκινά από το πρωί, με καφέ (καλλιεργημένο σύμφωνα με τους κανόνες βιωσιμότητας), φραουλάδες, ιδιαίτερους χυμούς και κέφι και συνεχίζει μέχρι το βράδυ με δροσερά κοκτέιλ, κρασί, τσίπουρα και ιδιαίτερες γεύσεις σύγχρονης «πειραγμένης» ελληνικής κουζίνας.

Το ατού της Σουσουράδας είναι ότι παίρνει απλούς μεζέδες και τους προσθέτει ένα νέο χαρακτηριστικό, προκειμένου να προσφέρει το κάτι διαφορετικό και να εκπλήξει τον ουρανίσκο όσων πίστευαν ότι βρέθηκαν σε άλλο ένα καφέ-μεζεδοπωλείο. Παράδειγμα; Πατάτες τηγανητές με άρωμα τρούφας, μπρουσκέτες με καπνιστό χέλι, πέστροφα και γαύρο, καραμελωμένο ταλαγάνι με σπιτική μαρμελάδα λεμόνι και πλήθος άλλων συνδυασμών σε σχετικά καλές τιμές.
Την επόμενη φορά που θα έχουμε όρεξη να τσιμπήσουμε κάτι χορταστικό και μοναδικό, σε φιλικό περιβάλλον, θα δώσουμε ραντεβού στα Εξάρχεια. Αυτή η Σουσουράδα, δεν απογοητεύει.
Info
Σουσουράδα
Μαυρομιχάλη 44
210 3647936

clickatlife.gr

konstantinos k

Αμφίχειρας κλέφτης ιδεών, σοφέρ μεθυσμένων ψυχών, ζωγράφος πλαστών εικόνων, έμπορος ακριβής ιστορίας, ίκαρος χωρίς φτερά.

Be first to comment