Σπιτική γρεναδίνη

Αναρωτιέσαι πως θα φτιάξεις Σπιτική γρεναδίνη ? Δεν είναι και τόσο δύσκολο ειδικά την εποχή που οι μπάρμαν έχουν ξεθάψει εκατομμύρια φρούτα για την παραγωγή κοκτέιλ.

photo via boulderlibation.blogspot.com

photo via boulderlibation.blogspot.com

Δεν είναι παρά ένα κόκκινο σιρόπι, υποτίθεται παρασκευασμένο από ρόδια! Δίνει μια χαρακτηριστική γεύση γλυκού ροδιού, και χρώμα σε πολλά κοκταίλ.

Υλικά

3 μεγάλα ρόδια,

1 φλυτζάνι ζάχαρη,

1 κλαράκι βανίλλιας,

 

Εκτέλεση

Βγάζεις τα σπόρια από το ρόδι καθαρίζοντας τα από τις άσπρες ίνες και προσθέτεις τη ζάχαρη. Τα κοπανάς όλα μαζί μέχρι να γίνουν ένας πολτός. Προσοχή κάντε το σε σημείο που να μην πετάγονται τα υγρά γιατί λερώνουν πολύ. Αφού γίνει πολτός τα τοποθετούμε για 12 ώρες στο ψυγείο.

Σουρώνουμε τον πολτό σε ένα κατσαρολάκι και προσθέτουμε τη βανίλια. Το ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά  για περίπου 15-20 λεπτά, ανακατεύοντας ελαφρά χωρίς να το αφήσουμε να βράσει. Στη συνέχεια το τοποθετούμε σε καθαρό μπουκάλι και το αφήνουμε στο ψυγείο για να το χρησιμοποιήσουμε!

 

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.