Σταρ που παλεύουν με σοβαρές ασθένειες

Σταρ που παλεύουν με σοβαρές ασθένειες. Η ασθένεια δεν κάνει διακρίσεις. «Χτυπά» πλούσιους  και stars δεν κάνει διακρίσεις…

21452264_Sofia_Vergara.limghandler

Sofia Vergara
Το 2000 διαγνώστηκε με καρκίνο του θυρεοειδούς. «Δεν έχω πάρει ποτέ ναρκωτικά, ούτε έχω καπνίσει. Ούτε καν τρώω κόκκινο κρέας. Ένιωθα εντελώς υγιής και ξαφνικά μου είπαν ότι έχω καρκίνο. Φοβήθηκα. Αμέσως σκέφτηκα το παιδί μου». Χειρουργήθηκε και έκανε ακτινοθεραπείες. Σήμερα δείχνει το σημάδι που έχει στο λαιμό στους δημοσιογράφους και ευχαριστεί το θεό που τη γλίτωσε.

21452277_Cara.limghandler

Cara Delevingne
Λίγο πριν το σόου του Louis Vuitton στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού το Σεπτέμβριο του 2013, έβγαλε εξανθήματα σε όλο της το σώμα. Όταν τα είδε η Κέιτ Μος, ανησύχησε τόσο ώστε το απόγευμα μετά το σόου την πήγε στο γιατρό. Υποφέρει από ψωρίαση, ένα αυτοάνοσο νόσημα που υποτροπιάζει κάθε φορά που στρεσάρεται.

Hugh-Jackman

Hugh Jackman
Έχει εμφανίσει τρεις φορές καρκίνο του δέρματος.

21452283_Catherine_Zeta_Jones.limghandler

Catherine Zeta-Jones
Έχει διαγνωστεί και νοσηλευτεί για διπολική διαταραχή (μανιοκατάθλιψη).

21452271_Alec_Baldwin.limghandler

Alec Baldwin
Υποφέρει από lyme didease (βορρελίωση), μία ασθένεια στα έντερα.

περισσότερα στο www.marieclaire.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment