Στην Αλόννησο κάνουν υποβρύχια bachelor party!

Και όχι μόνο! Η Αλόννησος αρχίζει να γίνεται γνωστή για τον υποθαλάσσιο πλούτο της και να προσελκύει τουρίστες που ενδιαφέρονται για καταδυτικό τουρισμό. Τοπικό τουριστικό γραφείο ήδη προσφέρει υποβρύχια bachelor party και γενέθλια κάτω από το νερό.

Τον πρωτότυπο αυτό τρόπο να γιορτάσει το μελλοντικό του γάμο εγκαινίασε ένας Καναδός, ενώ την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί ένα ακόμα bachelor στο βυθό της θάλασσας. «Οι καλεσμένοι έχουν συνεννοηθεί από πριν να παρουσιάσουν γραπτά μηνύματα και ευχές στο νερό, τα οποία τα πλαστικοποιούμε. Πολλές φορές μας έχουν ζητήσει να κάνουμε κάποια έκπληξη στο γαμπρό η οποία έχει διοργανωθεί εκ των προτέρων», είπε στο iPop ο Κώστας Ευσταθίου, υπεύθυνος του ταξιδιωτικού γραφείου Albedo Travel.

 

Τα υποθαλάσσια γενέθλια διοργανώνονται ήδη από πέρυσι και το τουριστικό κοινό φαίνεται να έχει εκδηλώσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης. «Τα νερά της Αλοννήσου παρουσιάζουν καθαρότητα, μεγάλη διαύγεια και εξαιρετικό ενδιαφέρον λόγω του θαλάσσιου πάρκου. Περιμένουμε να προχωρήσουν και τα υποθαλάσσια μουσεία το 2015, όπως προβλέπει το νομικό πλαίσιο και ελπίζουμε ότι το ενδιαφέρον για τον καταδυτικό τουρισμό θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο. Ήδη τώρα που βαδίζουμε προς την υψηλή τουριστική περίοδο, έχουμε 3 groups για καταδύσεις τη μέρα», αναφέρει ο κ. Ευσταθίου. Το κόστος, πάντως, για τα υποβρύχια bachelor party κυμαίνεται στα 60-65 ευρώ το άτομο, δηλαδή όσο μια απλή κατάδυση μαζί με το μάθημα.

via: ipop.gr

two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Comments are closed.