Στο μίσος και στον έρωτα, η γυναίκα είναι περισσότερο βάρβαρη από τον άντρα…

Ο αγαπημένος μου Νίτσε, είπε….. Στο μίσος και στον έρωτα, η γυναίκα είναι περισσότερο βάρβαρη από τον άντρα….!!!!

Στο αφιερώνω Πάνο, από τον Βύρωνα, για να το μελοποιήσεις!!!!!

Μας μπέρδεψες αρκετά με το ντύσιμο σου…… που να φανταστούμε ότι έχεις εφαρμόσει καθρέφτη σε ντουλάπα???!!!!! Που να φανταστούμε ότι στην ίδια ντουλάπα κρύβεις μπουζούκι????!!!!! Που να φανταστούμε οτι η ντουλάπα είναι ξύλινη???!!!!… ξέρετε απο το παιδικό δωμάτιο!!!!!

Οι φίλοι τον φωνάζουν Πανούλη…. λόγο ευαισθησίας…. παντού!!!! Για να πλησιάσεις τον Πάνο, πρέπει να το έχεις γινάτι…..η διαφορετικά, να χρησιμοποιείς την λέξη, γινάτι!!!! Μαζί με το γινάτι φόρεσε και ντεκολτέ, βάλε και κανένα τακουνάκι……!!!!!

theo-james-next-r-pattz--large-msg-136356252802

Ο Πάνος μεγάλωσε στην φτωχογειτονιά, που όλο βρέχει, και δίνει μεγάλη προσοχή στα οικογενειακά κυριακάτικα τραπέζια, στην προσευχή, στα λουλούδια, στα ρομαντικά ταξίδια και στα τσίπουρα με παρέα! Για να τον κάνεις φίλο σου, πρέπει να έχεις χιούμορ και να είσαι θηλυκό!!!!! Για να τον κατακτήσεις πρέπει να είσαι κατεργάρα γυναίκα, να φοράς  κόκκινο κραγιόν….. μόνιμα, και να σιγοτραγουδήσεις λαϊκό!!!!

Ο Πάνος είναι μεγάλο αλάνι, δεν του φαίνεται όμως με αυτά τα μπλουζάκια. Θα τον προτιμούσαμε με μαύρη πουκαμισιά, αλήτικο παπούτσι, βρώμικο! Έχει μόνιμα καψούρα μέσα στην καρδιά και αυτός είναι λόγος για να ζεί!!!!!

Και ολόψυχα, εγώ, η νατάσσα, του αφιερώνω…… δεν είναι ο έρωτας παιχνίδι λόγικής, να περιμένω την σειρά μου για να ρθείς!!!!!

Natassa

Αυτά που βλέπεις και αυτά που ακούς, δεν ανταποκρίνονται πάντα στην πραγματικότητα. Όλοι έχουμε αδυναμίες….και ένστικτο. Εκμεταλλεύσου το!!!

Be first to comment