Συμβουλές από την Make up artist Val

Συμβουλές από την make up artist μας. Συμβουλές είναι…μας μαλώνει ; Ποιος ξέρει….Μας έστειλαν ερωτήσεις οι αναγνώστριες μας και εκείνη μας απάντησε με τον δικό της τρόπο.

angelina-jolie-eye-makeup

Τι χρώμα λιπ γκλος να φοράω το πρωί ?Είμαι μελαχρινή.

N.

Για πρωινό lip gloss ένας γενικός κανόνας είναι ότι διαλέγουμε έναν με δύο τόνους πιο σκούρο ή πιο ανοιχτό από το χρώμα των χειλιών σου ανάλογα με το τι αποτέλεσμα θες. Προτίμησε χρώματα σε γήινους τόνους απέφυγε τις καφέ αποχρώσεις, απαλά κοράλλι και διάφανα. Αυτά όλα είναι θεωρητικά κάθε πρόσωπο έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Μπορείς όποτε θες να μας στείλεις μια φωτογραφία σου και θα σου δώσω συμβουλές για χρώματα κ τεχνικές που ταιριάζουν σε εσένα αποκλειστικά.

Γιατί βάζω μεικ απ και μετά από δύο ώρες φαίνομαι άβαφτη? Κάνω κάτι λάθος εγώ ?

K.

 Εσύ τώρα δεν έχεις make up γιατί απλά δεν κάνεις σωστή βάση. Χαμένο πάει το make up! Είχες και στο χωριό σου… Πρέπει να περνάς μια ελαφριά πούδρα και στη διάρκεια της ημέρας να το ανανεώνεις με αυτή. Το make up υγρό ή κόμπακτ το απλώνουμε ταμποναριστά δεν το τραβάμε κ αν το περνάς με πινέλο οι κινήσεις είναι κυκλικές. Μόνο τα προϊόντα που είναι πούδρα κ makeup μαζί δεν χρειάζονται επιπλέον πούδρα.

Το πρωί να βάζω μάσκαρα ή φαίνομαι έντονα βαμμένη για την δουλειά ?

 Εννοείται ότι για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ πρωινό-βραδινό η μάσκαρα είναι απαραίτητη γιατί δίνει ένταση καθαρίζει τις βλεφαρίδες από τυχών υπολείμματα πούδρας ή σκιάς εάν οι βλεφαρίδες σας είναι πυκνές μεγάλες και γυριστές τότε κ μόνο τότε δεν είναι απαραίτητη αλλά πάντα τις καθαρίζουμε ή περνάμε μια μάσκαρα διάφανη που απλά θα τις γυαλίσει!

Βαλεντίνα Κουτσιαύτη-Make up artist 

valentina

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.