Συνάντηση με έναν star της jazz

Nicholas Payton xxx:  Συνάντηση με έναν star της jazz.

photo via www.musiccorner.gr

photo via www.musiccorner.gr

 

Ο Nicholas Payton, αν και μόνο 40 ετών, συγκαταλέγεται σε μια πολύ μικρή λίστα, αυτή των βιρτουόζων μουσικών της jazz που έχουν περάσει τη μισή περίπου ζωή τους όντας στο κορυφαίο επίπεδο και το επίκεντρο της υψηλής δημιουργίας. Πολλοί πιστεύουν ότι είναι ίσως ο πιο φίνος και αυθεντικός τρομπετίστας που αναδείχθηκε από τη Νέα Ορλεάνη μετά τον μεγάλο Wynton Marsalis!

Συνάντηση με έναν star της jazz στο Half Note Jazz Club, από τις 17 έως και τις 20 Οκτωβρίου, που είναι και οι πρώτες του ως leader στην Ελλάδα, ο Payton θα εμφανιστεί με το All Star trio του, δηλαδή τον σπουδαίο μπασίστα Vicente Archer και τον επί πολλά χρόνια ντράμερ του, Adonis Rose. Οι τρεις τους παρουσιάζουν τη μουσική από τον τελευταίο του δίσκο με τίτλο «#BAM» (από τα αρχικά των λέξεων Black American Music), όπου ενσωματώνει την εμπειρία του από πολλά είδη μουσικής (R & B, jazz, blues soul, gospel κλπ), που συνθέτουν τον όμορφο καμβά της Black American μουσικής κληρονομιάς. Για τέσσερα μοναδικά βράδια, η jazz σκηνή της πόλης ανήκει στον μοναδικό Nicholas Payton και γίνεται ένα άλλο …. «Payton’s Place»!!

Nicholas Payton: τρομπέτα, πιάνο Rhodes
Vicente Archer: κοντραμπάσο
Adonis Rose: τύμπανα

Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο: 22.30 (οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30)
Κυριακή: 21.30 (οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30)

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013, ώρες: 22:30
Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013, ώρες: 22:30
Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013, ώρες: 22:30
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013, ώρες: 21:30
Εισιτήρια
Τιμές εισιτηρίων: 20€ (bar, με μπύρα ή κρασί) – 30€ (σε τραπέζι, με μπύρα ή κρασί)
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310

Half Note Jazz Club > Παγκράτι – Μετς

Πηγή http://www.artandlife.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.