Σχολή Χορού για Παιδιά – Άντζελα Ρήγα

Στη  Σχολή Μπαλέτου Άντζελα Ρήγα
διδάσκεται κλασικό μπαλέτο R.A.D. ,μοντέρνος χορός I.S.T.D.,jazz,hip-hop,latin, καθώς και χορευτική γυμναστική για τις μητέρες των μαθητριών στον χρόνο αναμονής των παιδιών τους .Τα τμήματα απευθύνονται  σε παιδιά ηλικίας  από 3,5 ετών και άνω.
Από το 2004 και ως και σήμερα είναι το μοναδικό Approved Dance Centre (εγκεκριμένο κέντρο χορού από το I.S.T.D.) Αγγλίας στα νότια προάστια .

Η Σχολή στεγάζεται σε τριώροφο ειδικό κτίριο όπου κατασκευάστηκε βάση των αυστηρών  προδιαγραφών του Υπουργείου Πολιτισμού για τις αναγνωρισμένες από το κράτος σχολές μπαλέτου και διαθέτει 3 αίθουσες διδασκαλίας .εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους αναμονής, w.c. ,ντουζ καθώς και αποδυτήρια σε κάθε όροφο.

To κόστος εγγραφής είναι στα 35 e και τα μηνιαία δίδακτρα ξεκινούν από 65 e. H xoρευτική γυμναστική για τις μητέρες παρέχετε δωρεάν .

<<Σκοπός της Σχολής, εμένα προσωπικά αλλά και όλων των συνεργατών μου, είναι να δίνουμε καθημερινά ότι καλύτερο μπορούμε στους μαθητές μας, με κίνητρο την αγάπη μας σε αυτή τη μαγική τέχνη, την τέχνη του χορού.>>
                                                                      Η διευθύντρια της Σχολής
                                                                            Άντζελα Ρήγα

 

Πληροφορίες για τη Σχολή μπορείτε να βρείτε στο  www.angelariga.gr
Διέυθυνση : Aσπροποτάμου 5 Άνω Καλαμάκι τηλ. 210-9965386

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.