Τα κορίτσια σας γιατί τα πάτε καράτε?

Τα κορίτσια σας γιατί τα πάτε καράτε? Γιατί όχι μπαλέτο δηλαδή? Χορό? Ρυθμική? Γιατί καράτε? Γιατί να χάνουν τα κοριτσάκια σας την θηλυκότητα τους στο όνομα της και καλά πειθαρχίας;

download (1)

Κάτι  μαμάδες γνωστές μου , για να μάθουν τα κοριτσάκια τους την πειθαρχία τα πηγαίνουν καράτε και καμαρώνουν όταν σε κόσμο το κορίτσι τους με την ροζ μπλούζα κάνει κινήσεις που ….δεν της πάνε!! Γιατί αλήθεια θέλω τόσο πολύ να τους πω πως δεν είναι καθόλου χαριτωμένο αυτό που την βάζουν να μαθαίνει και να κάνει και σε εμάς, στη συνέχεια!

Μπορεί να ήθελαν αγόρι , μπορεί να ήθελαν κορίτσι που να κάνει αγορίστικα πράγματα, αλλά πες το μας, μη μας το περνάς για φυσιολογικό όλο αυτό…Αυτή είναι η δική μου άποψη και μόνο κανένος αλλουνού! Αν οι ειδικοί λένε κάτι άλλο, απλά δεν συμφωνώ….

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.