Τα μυστικά της γυναίκας.

1. ΠΟΣΟ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ..

Τις τελευταίες μέρες έχεις διακρίνει μια περίεργη συμπεριφορά, είναι απόμακρη και δεν έχει όρεξη. Γκρινιάζει συνέχεια. Η ασταμάτητη γκρίνια της σε αυτά που λέτε και κάνετε είναι ένδειξη της υποσυνείδητης προσπάθειας που καταβάλει για να δικαιολογήσει στον εαυτό της και τις πράξεις της. Αίσχος!!!

Δεν έχετε ποτέ ξεκάθαρη εικόνα του καθημερινού της προγράμματος, επίσης αποφεύγει συζητήσεις και ποτέ δεν σου δίνει ολοκληρωμένες απαντήσεις στις απορίες και ερωτήσεις σου!

(Θα μπορούσα να γράψω 15 σελίδες με τα συμπτώματα απιστίας αλλά πρέπει να είμαι συνοπτικός!)

Ακόμα όμως και απόμακρη να είναι το τελευταίο διάστημα μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και βρεθείς προ εκπλήξεως! Ίσως η σχέση σου να έχει πάρει το κάτω δρόμο και να φταίτε εσείς! Προσπάθησε να κάνεις μια κουβέντα μαζί της χωρίς να βάζεις μπροστά τα «Εγώ» ή τα «εσύ» γιατί μάλλον θα έχει άσχημο τέλος. Αντίθετα μια έρευνα στο Journal of Psychology and Aging , κατέληξε ότι βάζοντας μπροστά τις λέξεις «εμείς» ή «εμάς» τα ζευγάρια έχουν μια καλύτερη κατάληξη.

 

2. ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ..

Σύμφωνα με έρευνες 1 στις 3 γυναίκες δεν σου λέει τον πραγματικό αριθμό. Επειδή σίγουρα μέσα σου θα βράζεις να μάθεις την πικρή αλήθεια αν νομίζεις ότι κρύβει κάτι τέτοιο, κάντο με σωστά βήματα!

Προσπάθησε να είσαι γλυκός μαζί της, να της δώσεις την εντύπωση ότι και να της «ξεφύγει» κάτι «επίτηδες» , εσύ θα παραμείνεις ο γλυκός, ο χαμογελαστός και ο ευδιάθετος αντρούλης της όπως σε γνώρισε στην αρχή της κουβέντας. Να δείχνεις ακομπλεξάριστος και άντρας χωρίς ταμπού δίνοντας της την ευκαιρία να σε εμπιστευτεί.

Αντίθετα δεν θεωρώ καλή λύση να μιλήσουμε εμείς για το σίγουρο βρώμικο παρελθόν μας με σκοπό να την κάνουμε να νιώσει άνετα και να τα βγάλει στη φορά. Το πιθανότερο είναι να βγάλει κανένα σκουπόξυλο και να σε κοπανήσει! Γιατί πρώτον μπορεί να λέει όντως την αλήθεια και δεύτερον να είναι εκείνη που θα βγάλει λαβράκι και εσύ θα τραβάς τα μαλλιά σου για τις πρώτες εβδομαδιαίες – βραδινές κρεβατομουρμούρες!

 

3. ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ..

Μην πεις ποτέ ότι δεν σου έχει τύχει ένας ψεύτικος οργασμός!

Το πιθανότερο είναι να μην το έχεις καταλάβει αλλά σίγουρα έχει συμβεί! Μην ανησυχείς δεν έχεις εσύ το πρόβλημα εκτός βέβαια και αν το έχεις.. αλλά ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών που φοβούνται ότι ο σύντροφός τους θα τους τα «φορέσει» προσποιούνται οργασμό για να τον κρατήσουν, υποστηρίζει νέα αμερικανική έρευνα.

Δεν είναι το Α και το Ω να φέρεις μια γυναίκα σε κατάσταση οργασμού παρόλα αυτά το σεξ για μια γυναίκα είναι η απόλυτη ικανοποίηση! Αν νομίζεις ότι το πρόβλημα είναι μόνιμο δοκίμασε νέες τεχνικές και μεθόδους, κάτι πρωτότυπο κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Αν και αυτό δεν πιάσει ίσως λίγη χαλαρή κουβεντούλα να σου βγει σε καλό.

Τέλος εάν και με τη κουβέντα δεν δεις αποτέλεσμα χώρισε την!

 

4. ΕΡΩΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ..

Πλέον τα περισσότερα ζευγάρια έχουν πιο απελευθερωμένη σχέση και δοκιμάζουν νέα τεχνάσματα με επίκεντρο τα sex toys.

Βέβαια υπάρχει και το ποσοστό γυναικών που τα καταχωνιάζει στο κρεβάτι από κάτω για πριβέ καταστάσεις και ένα μικρότερο ποσοστό που είναι στα άμεσα σχέδια τους. Μιας που έρχονται και γιορτές ένα καλό δωράκι θα ήταν ιδανικό!

Αν τύχει να πέσει στα χέρια σου, σίγουρα θα ξαφνιαστείς σε καταλαβαίνω αλλά δεν χρειάζεται να το θίξεις το βράδυ στο σπίτι, βάλτο εκεί που το βρήκες χωρίς να κάνεις καμία ανοησία και κάνε τον κινέζο. Την ημέρα που ανταλλάζετε τα δώρα και αφού σου έχει ζητήσει την πανάκριβη τσάντα, δώσε της διπλή απόλαυση όπως τα παγωτά! Μπορείς να βάλεις μέσα ένα δονητή της αρεσκείας σου και να την δεις να χαμογελάει όπως την πρώτη μέρα του γάμου σας!

Αν πετάξει τη τσάντα, αγκαλιάσει το δονητή και κατευθυνθεί προς τη κρεβατοκάμαρα την πάτησες! Εγώ σε προειδοποίησα να την χωρίσεις πιο πάνω! Κάπου σε αυτό το σημείο κολλάει ο ψεύτικος οργασμός μαζί σου!

Αν λοιπόν αντικρίζοντας τον σε ρωτήσει τι είναι αυτό, θα λέει ψέματα!

Αν στο φέρει στο κεφάλι, μάλλον λατρεύει το δικό της αξεσουάρ!

Αν ρωτήσει για κάρτα αλλαγής, λυπάμαι πραγματικά για την επιλογή της συντρόφου σου!

Πικρό συμπέρασμα :Η γυναίκα σου είναι ερωτευμένη με ένα δονητή!

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.