Τα παπούτσια είναι αντρική υπόθεση.

Από μικρός είχα ένα κόλλημα με τα παπούτσια όπως νομίζω και όλα τα αγόρια είχαν. Εγώ ας πούμε δεν ήθελα να μου παίρνουν δώρο παπούτσια αφού ήταν σαν να το ήξερα πάντα ότι η επιλογή θα ήταν… φόλα… Ήθελα τα παπούτσια που θα παρουσίαζα στο σχολείο να μην ήταν παιδικά , να μην ήταν φλώρικα, αλλά να ήταν μια κόπια – μινιατούρα των παπουτσιών των μεγάλων.

Περνώντας τα χρόνια τίποτα δεν άλλαξε εκτός ότι το σχολείο αντικαταστάθηκε με το γραφείο της δουλειάς και το διάλειμμα με τον καφέ και το ποτό. Ακόμη θέλω το παπούτσι να είναι κομψό από τη μια αλλά και »μάγκικο» από την άλλη.

Κάνοντας μια έρευνα για παπούτσια ξετρύπωσα μερικά που εμένα μου άρεσαν και θα ταίριαζαν με πολλών ειδών ντυσίματα.

Fiorina στα 69,00 ευρώ.

Προσωπικά το εκρού χρώμα μου αρέσει πολύ και θα τα ταίριαζα απίστευτα με ένα ανοιχτόχρωμο τζιν και μια ωραία καφέ ζακέτα.

DSQUARED2 στα 98,00 ευρώ.

Μη κολλάτε στο χρώμα , μπορεί να φορεθεί απλά με τα πάντα αρκεί να είναι casual και να μην φορέσετε και πράσινη μπλούζα..

PANTOFOLA D’ORO στα 59,00 ευρώ.

Οικογενειακώς τα έχουμε σε διάφορους απίστευτους χρωματισμούς. Αυτό όμως μας διέφυγε… Μισό δέρμα και μισό ύφασμα συνθέτει ένα πολύ ωραίο παπούτσι τόσο σε ύφος όσο και σε χρώμα (καφέ – χρυσό) που θα το συμπλήρωνα με τζίν και καφέ t-shirt ή εκρού t-shirt και καφέ ζακέτα.

REPLAY 70,00 ευρώ.

Αν αυτό δεν είναι μάγκικο παπούτσι τότε πιο είναι? Θεωρώ το παπούτσι αυτό την επιτομή της Ελληνικής νεολαίας που ξέρει να ντύνεται και πραγματικά σέβεται τον εαυτό της.

Δεν θα τελειώσω όμως εδώ. Αφού είπαμε πως μεγαλώσαμε και αφήσαμε τη τσάντα του σχολείου στο πατάρι ας δούμε με τι μπορούμε να την αντικαταστήσουμε για τη δουλεία μας .

BOREGART 109,00 ευρώ.

Απλά την θεωρώ must have για την δουλειά και τα επαγγελματικά ραντεβού.

Όλα τα παραπάνω θα τα βρεις στο yoox.com με αποστολή απευθείας στο σπίτι σου…

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.