Τα πιο έξυπνα τρικ της κουζίνας

Τα πιο έξυπνα τρικ της κουζίνας. Πόσες φορές λοιπόν την ώρα που καθαρίζετε το κρεμμύδι σας δεν μπορείτε να σταματήσετε την συγκίνηση μετά δακρύων στα μάτια σας; Εμείς λοιπόν ανακαλύψαμε κάποια μικρά μυστικά που πολύ μας άρεσαν γιατί  είναι έξυπνα, απλά και μας ενθουσιάζει που μέχρι τώρα  δεν μπορούσαμε καν  να τα  φανταστούμε !Και μάλιστα δεν τα λέμε μόνο αλλά τα έχουμε και βίντεο.

all trik

1. Κλάμα από το κρεμμύδι… Ρίξτε λευκό ξύδι στο ξύλο κοπής, σκουπίστε το με λίγο χαρτί και είστε έτοιμες

2. Δεν μπορώ να ανοίξω το γυάλινο βαζάκι… Πάρτε δυο μεγάλα λάστιχα, τοποθετήστε τα στο το βάζο(το ένα στην μέση και το άλλο στο καπάκι) και αυτόματα το πρόβλημα λύθηκε

3. Είναι καλά αυτά τα αυγά; Βάλτε το αυγό μέσα σε ένα ποτήρι νερό. Αν βυθιστεί μέχρι τον πάτο τότε όλα είναι οκ.

4. Απολύμανση στο ξύλο κοπής… Απλώστε αλάτι στο ξύλο κοπής, τρίψτε το με λεμόνι , μετά ξεπλύντε το με νερό και είστε έτοιμες.

5. Δεν ξέρετε να ξεφλουδίσετε ούτε ένα αυγό; Μέσα σε μια κατσαρόλα με νερό, προσθέστε μια κουταλιά μαγειρική σόδα  και βράστε. Αποσύρετε από την φωτιά, ρίξτε τα αυγά για 12 λεπτά και το μαγικό ξεφλούδισμα είναι τέλειο.

6. Η ζάχαρη έχει πετρώσει… Ρίξτε λίγα marshmallows μέσα στο σακουλάκι και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

7. Θέλω το κρασί μου να είναι πάντα κρύο… Καταψύξτε ρόγες σταφυλιών προσθέστε τις στο ποτήρι με το κρασί σας και απολαύστε!

Agapi

Εγώ λοιπόν είμαι η Αγάπη. Μου αρέσει το καλοκαίρι και μόνιμη επιθυμία μου είναι να είμαι μαυρισμένη όλο το χρόνο (δυστυχώς δεν γίνεται!). Αγαπώ τις μεγάλες δερμάτινες τσάντες, τα έθνικ κοσμήματα, τα αρχαιοελληνικά σανδάλια και τον Μάικλ Φασμπέντερ. Τα εκατομμύρια άλλα πράγματα που μου κινούν το ενδιαφέρον , με συναρπάζουν, που βρίσκω έξυπνα, έχω βάλω στόχο, όταν τα ανακαλύπτω, να τα μοιράζομαι μαζί σας. Αυτή άλλωστε είναι και η μεταξύ μας συμφωνία. Είμαι σίγουρη ότι θα περάσουμε καλά μαζί. Υ.Γ. Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρείς την ισορροπία, πρέπει να βρίσκεσαι σε κίνηση... (Άλμπερτ Αϊνστάιν)

Comments are closed.