Τα πιο cool gadget για την κουζίνα.

Μπορεί να φταίει η άνοιξη , μπορεί να φταίνε τα άστρα, αλλά η διάθεση για καινούρια, πρωτότυπα  πράγματα  εξαπλώνεται όλο και πιο πολύ. Ευτυχώς δηλαδή για να μην βαριόμαστε! Τα πιο cool gadget  για την κουζίνα.

Βρήκα λοιπόν κάποια πολύ fun αλλά και διαφορετικά gadgets που θα μεταμορφώσουν την κουζίνα μας αλλά ταυτόχρονα θα μας λύσουν τα χέρια γιατί είναι ιδιαίτερα χρήσιμα και πρακτικά.

Επιπλέον ενόψει Πάσχα, είναι μια πολύ καλή ιδέα για να κάνουμε ένα δώρο στα αγαπημένα μας πρόσωπα ή ακόμα καλύτερα μαζί με την λαμπάδα  για το βαφτιστήρι  μας  να  πάμε και κάτι από αυτά στην μαμά του…

Φιλιά, Αγάπη

Υ.Γ. «Μια μέρα χωρίς γέλιο , είναι μια χαμένη μέρα.» (Τσάρλι Τσάπλιν)

Via: thegadgetflow.com
Agapi

Εγώ λοιπόν είμαι η Αγάπη. Μου αρέσει το καλοκαίρι και μόνιμη επιθυμία μου είναι να είμαι μαυρισμένη όλο το χρόνο (δυστυχώς δεν γίνεται!). Αγαπώ τις μεγάλες δερμάτινες τσάντες, τα έθνικ κοσμήματα, τα αρχαιοελληνικά σανδάλια και τον Μάικλ Φασμπέντερ. Τα εκατομμύρια άλλα πράγματα που μου κινούν το ενδιαφέρον , με συναρπάζουν, που βρίσκω έξυπνα, έχω βάλω στόχο, όταν τα ανακαλύπτω, να τα μοιράζομαι μαζί σας. Αυτή άλλωστε είναι και η μεταξύ μας συμφωνία. Είμαι σίγουρη ότι θα περάσουμε καλά μαζί. Υ.Γ. Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρείς την ισορροπία, πρέπει να βρίσκεσαι σε κίνηση... (Άλμπερτ Αϊνστάιν)

Comments are closed.