Τα Ψαράκια – Restaurant

Ένας μοντέρνος χώρος, με μια κουζίνα γεμάτη θαλασσινές προτάσεις και εξαιρετικές πρώτες ύλες, που θα ικανοποιήσει και τον ποιο απαιτητικό. Και εάν δεν θέλετε να δοκιμάσετε τις λεπτές γεύσεις της κουζίνας μας (πράγμα δύσκολο ), μπορείτε σ΄αυτό το μοντέρνο περιβάλλον, να απολαύσετε την απαλή μουσική και το ποτό σας.

Ο chef μας Βαγγέλης Τάκουλας, γεννήθηκε στην Κάλυμνο. Έχοντας πάντα στο μυαλό του τη θάλασσα και το ψάρι, σπούδασε την τέχνη της κουζίνας και εργάστηκε στο Λονδίνο με διάσημους chef, κερδίζοντας διακρίσεις σε διαγωνισμούς. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2007, όπου δούλεψε στο εστιατόριο Μylos του Hilton επιβεβαιώνοντας το ταλέντο του, κυρίως στα πιάτα της “θάλασσας”.

Η κουζίνα του δεν σταματά να εξελίσσεται, που με φαντασία αναδεικνύει αρμονικά τις γεύσεις στα “φρούτα της θάλασσας”.

Για κρατήσεις 2130-159 205

Σ. Βενιζέλου 106 & Χίου-Κάτω Χαλάνδρι

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.