Τα 5 πράγματα που κάνουν μια γυναίκα στυλάτη.

Τα 5 πράγματα που κάνουν μια γυναίκα στυλάτη. Είναι πράγματα που όλοι ξέρουμε αλλά αν δεν τα συγκεντρώσουμε όλα μαζί, δεν τα βάζουμε στην αντζέντα μας.

1. Το άρωμά μας

Πουθενά μια γυναίκα δεν πάει αν δεν φοράει άρωμα. Το μυστικό είναι να μην το λέει πουθενά  ,δεν θα είναι και τόσο ωραίο να το φοράνε άλλες 10 στην δουλειά της ,  να το φοράει μόνο εκείνη και να κάνει εντύπωση με το που περπατάει.

missdior

2. Τα μαλλιά της

Το στυλ σε μια γυναίκα είναι τα μαλλιά της. Είτε τα έχει ατημέλητα, είτε ίσια , αν της πάει θα την χαρακτηρίσεις στυλάτη. Διαφορετικά κάτι θα λείπει.

hairromance.com

hairromance.com

3.Ένα πουκάμισο

Σίγουρα η στυλάτη γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της ένα λευκό πουκάμισο! Κι όμως το λευκό πουκάμισο πάντα θα σε χαρακτηρίσει θετικά! Είτε το φοράς με τζιν , είτε με φούστα θα κάνεις πάντα θετική εντύπωση.

 

3fb06672f929ad09361d2c9c886441ad

4. Μια ακριβή τσάντα

Κάνε οικονομία! Πάρε μια τσάντα. Αξίζει. Ακόμη και φόρμες να φοράς, αν κρατάς μια καλή τσάντα θα σε θεωρήσουν fashion icon. Θα έχεις τον αέρα ότι μπορείς …απλά …δεν θέλεις.

99db86d9dc9de23b6e43ac809df9d0e4

5. Η καθαριότητα

Αν δεν μυρίζεις πάνω απ΄όλα σαπούνι …τι να το κάνεις το άρωμα. Τα μαλλιά σου πρέπει να λάμπουν , κάθε μέρα. Τα ρούχα σου να μοσχομυρίζουν. Να παπούτσια σου να είναι καθαρά. Γενικά χωρίς να μυρίζεις καθαριότητα…άστο. Μην βγεις από το σπίτι καθόλου.

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment