Τα 9 από τα πιο ακριβά μπουκάλια νερού στον κόσμο !!!

Τα 9 από τα πιο ακριβά μπουκάλια νερού στον κόσμο !!!

Ιδού τα 9 από τα πιο ακριβά μπουκάλια νερού στον κόσμo !!! Ένα designάτο μπουκάλι νερό έχει γίνει εδώ κι αρκετό καιρό μια τάση στις ΗΠΑ αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Με την έλευση του εμφιαλωμένου νερού ως είδος πολυτελείας, πολλές εταιρείες ανεβάζοντας τις τιμές σε υψηλά επίπεδα δημιούργησε πραγματικά «ωραία» νερά.

Εδώ είναι ,ια λίστα από  εμας από τα πιο ακριβά εμφιαλωμένα στον κόσμο νερά. Ετοιμαστείτε για κάποια εκπληκτικά στοιχεία.

Finé
Απόσπασμα από τα 600 μέτρα κάτω από την παρθένα ιαπωνική Fuji ηφαιστειακή ζώνη, αυτό το κόστος του νερού γύρω από 5 δολαρίων ανά 750 ml. Η όμορφη γυάλινη παγωμένη φιάλη  θα μπορούσε απλώς και μόνο να αξίζει τον κόπο για εσάς να την αποκτήσετε …

Tasmanian Rain
Συγκρατείται από την «άκρη του κόσμου», της Τασμανίας το νερό της βροχής προέρχεται από το νερό που ποτέ δεν έχει αγγίξει ακόμη και τη γη. Το νερό συλλέγεται από σταγόνες βροχής πριν χτυπήσει το έδαφος. Θα κοστίζει περίπου $ 5 ανά 750 ml.

Lauquen Artesian Mineral Water
Lauquen νερό προέρχεται από τις Άνδεις, από τα 1.500 πόδια μέσα από τον βαθύ υδροφόρο ορίζοντα. Το νερό δεν έρχεται σε επαφή με αέρα μέχρι να εμφιαλώνεται. Αυτή η θαυμάσια φιάλη από καθαρό νερό κοστίζει $ 6 ανά 750 ml.

Aquadeco
Αν και για τίποτα άλλο, τα $ 12 αξίζει αυτό το όμορφο μπουκάλι. Εντάξει, ίσως όχι, αλλά το νερό έχει ληφθεί από παρθένα καναδική πηγές και κέρδισε το 2007 Χρυσό Μετάλλιο ως το καλύτερο μη ανθρακούχων νερό της πηγής εκείνης της χρονιάς.

10 Thousand BC
Αυτό το νερό λιανικώς για περίπου $ 14 ανά Φιάλη 750 ml. Η πηγή του νερού είναι ένα ξενοδοχείο που απέχει 3 ημερες από την ακτή του Καναδά και είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα, πιο αγνά και τις καλύτερα νερά στον κόσμο.

Veen
Μια Φιάλη 750 ml από αυτό το νερό ακόμα θα κοστίσει περίπου $ 23 . Προέρχεται από τη Φινλανδία, η οποία έχει αναμφισβήτητα το καλύτερο και πιο καθαρό νερό στον κόσμο.

Bling H 2 0
Με τη λέξη bling στο μπουκάλι της, ξέρετε ότι αυτό το νερό  είναι ακριβό. Η Φιάλη 750 ml πωλεί για περίπου $ 40 και είναι στολισμένο με κρύσταλλα Swarovski και corked σαν ένα μπουκάλι σαμπάνια.

 

Fillico-Fillico
Παράγεται στην Οσάκα της Ιαπωνίας, είναι μακράν το πιο πρόσφατο στην αγορά των ακριβών υδάτων. Στα $ 219 δολάρια, ή σε ιαπωνικο νόμισμα 23.000 γιεν, με αυτά τα μπουκάλια να είναι καλυμμένα με χρυσάφι ως ο βασιλιάς και η βασίλισσα στις κορυφές του. Το Fillico νερό δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στις ΗΠΑ.

Kona nigari
Μόλις 2 ουγγιές αυτό το μικρό μπουκάλι θα σας κοστίσει περίπου $ 33.50. Ως εκ τούτου, 750 ml (Κανονικό μέγεθος για το νερό πολυτελείας) θα σας κοστίσει το επιβλητικό ποσό των $ 402 . Η αφαλάτωση του  θαλασσινού νερού συλλέγεται από 2.000 πόδια κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού από το μεγάλο νησί της Χαβάης. Γνωστό για την απώλεια βάρους, αλλά και την βελτίωση της ποιότητας του δέρματος από τις ιδιότητες αυτού του νερού, όπου αποκλειστικά μπορεί να βρεθεί στην Ιαπωνία.

Το νεότερο στοιχείο πολυτέλειας είναι σίγουρα το νερό, όπως γίνεται σε σχέση με το καλό κρασί.

 

By Dimitris Attilakos

Πηγή : www.campussqueeze.com

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.