Τηλέμαχος : The barbeque club

Το Τηλέμαχος Barbeque Club δεν είναι απλά ένα πολυβραβευμένο εστιατόριο  ελληνικής κουζίνας από τους Χρυσούς Σκούφους. Είναι φιλοσοφία.

IMG_0599

Ως τρίτη γενιά εστιατόρων έχουμε κληρονομήσει τη γνώση και την εμπειρία για το κρέας από τον παππού και τον πατέρα μας. Σεβόμενοι την παράδοση και διατηρώντας το χαρακτήρα της ελληνικής κουζίνας καταφέραμε και αλλάξαμε την εικόνα του κλασικού εστιατορίου.

Η φιλοσοφία στο Τηλέμαχος Barbeque Club ξεκινά από την πρώτη ύλη. Αγνά υλικά και καθαρές γεύσεις. Το μενού μας αλλάζει συχνά γιατί δημιουργείται πάντα με φρέσκα υλικά εποχής.

111111

Υιοθετήσαμε σύγχρονους τρόπους «χειρισμού» της φωτιάς και του κρέατος με ειδικές κατασκευές σε ψησταριές, όρθιες σούβλες και με την ανάδειξη νέων κοπών και αγνώστων μέχρι τώρα κομματιών. Έχουμε συνδυάσει την μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα, ποικιλία κρεάτων που πολύ προσεγμένα επιλέγουμε και προμηθευόμαστε από ελληνικές φάρμες, με την παραδοσιακή ποιοτική ελληνική κουζίνα.

IMG_7360

Η πλήρως ενημερωμένη και μακροσκελής λίστα με κρασιά (wine list), που επίμονα και συστηματικά αναζητούμε ανάμεσα στα κορυφαία οινοποιεία της Ελλάδας και όλου του κόσμου, οδηγεί στην απογείωση την διαδρομή των γεύσεων που προσφέρουμε.

Με γνώμονα την αγάπη για την ελληνική γαστρονομία, την ανάδειξη της πολιτισμικής μας παράδοσης, στο Τηλέμαχος Barbeque Club, σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής με ιδιαίτερο χαρακτήρα, προσπαθούμε συνεχώς να ικανοποιούμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Για κρατήσεις πατήστε εδώ

konstantinos k

Αμφίχειρας κλέφτης ιδεών, σοφέρ μεθυσμένων ψυχών, ζωγράφος πλαστών εικόνων, έμπορος ακριβής ιστορίας, ίκαρος χωρίς φτερά.

Be first to comment