Τι θα συνέβαινε αν τα παιδιά θα μπορούσαν να επιλέξουν τους γονείς τους;

Τι θα συνέβαινε αν τα παιδιά θα μπορούσαν να επιλέξουν τους γονείς τους; Το συγκλονιστικό με τίτλο Orphanage (ορφανοτροφείο) θίγει ένα μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα που λέγεται αλκοολισμός και τις συνέπειες που μπορεί να έχει στην εύθραυστη παιδική ηλικία. Η εκστρατεία ζητά από τους ανθρώπους να μοιραστούν τις σκέψεις τους σχετικά με το θέμα της γονικής κατάχρησης αλκοόλ.

Ορφανοτροφείο… ένα μέρος όπου αισιόδοξοι γονείς μπορούν να επισκεφθούν και να προσφέρουν ένα καλό σπίτι για τα ορφανά παιδιά. Τι θα συνέβαινε αν η όλη κατάσταση γύριζε ανάποδα; Καλώς ήρθατε στο ορφανοτροφείο των ενηλίκων.

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα παιδιά δεν μπορούν να επιλέξουν τους γονείς τους. Αλλά αν μπορούσαν; Θα άλλαζε τον τρόπο που εμείς ως γονείς συμπεριφερόμαστε;

Η εύθραυστη παιδική ηλικία ενθαρρύνει τους ανθρώπους να συμμετάσχουν στη συζήτηση σχετικά με την ευθύνη των γονέων όταν κάνουν χρήση αλκοόλ.

two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Be first to comment