Τι παθαίνει ο άνθρωπος με του παρά τη φόλα

«Τα λεφτά, τα λεφτά, ποιος τ’ ανακάλυψε τα λεφτά, τα λεφτά, την πορτοφόλα,τα λεφτά, τα λεφτά, και μας παράλειψε, τι παθαίνει ο άνθρωπος με του παρά τη φόλα»

MONEY0

Για αυτά τσακώνονται οικογένειες , ζευγάρια , αδέρφια, λαοί .. «λες και θα τα πάρουν μαζί τους» έλεγαν οι δικοί μας…αυτοί εκεί, συνεχίζουν νομίζοντας πως τα πάντα είναι το τώρα…αμ δεν είναι το τώρα είναι το μετά. Στην δύσκολη, στα γειρατιά , εκεί που τα λεφτά δεν έχουν αξία. Αξία θα έχει ένα χέρι μια βοήθεια… Μου είπε πρόσφατα ο Κ.Σ : «Όλα τα λεφτά του κόσμου να έχεις, την υγεία σου δεν την εξασφαλίζεις, δεν είναι κρίμα να φαίνεσαι κόπανος για αυτά;»  Δείτε την διαφήμιση που έχει συγκινήσει 6.000.000 ανθρώπους και συνεχίζει..

alone0

Υ.Γ. Δεν είναι για σένα τον ματαιόδοξο αυτή η διαφήμιση , είναι για τους υπόλοιπους. Εσύ μην την δεις, δεν θα καταλάβεις.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.