Το Κάλεσμα – ENDGAME1

Το Κάλεσμα – ENDGAME1. Ένα βιβλίο που διαβάζοντάς το μπορείς να κερδίσεις 500.000 δολάρια. Έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο επέλεξαν οι συγγραφείς Τζέιμς Φρέι και Νίλς Τζόνσον-Σέλτον να προωθήσουν του νέο τους βιβλίο. Δίνουν λοιπόν 500.000 δολαρίων σε όποιον λύσει το μεγάλο γρίφο που κρύβει. Πρόκειται για ένα κυνήγι θησαυρού, στο οποίο κάθε γρίφος, έχει σχεδιαστεί από τρεις διδάκτορες του ΜΙΤ.

Αυτός που θα επιτύχει να το λύσει πρώτος το μυστήριο, θα λάβει ένα κλειδί που θα ξεκλειδώνει το μεγάλο έπαθλο. Το κλειδί ανοίγει μια αλεξίσφαιρη γυάλινη θήκη με δεκάδες χρυσά νομίσματα. Η θήκη θα εκτίθεται σε δημόσιο χώρο, στο ξενοδοχείο Caesars Palace στο Λας Βέγκας και θα ανοιχτεί σε ζωντανή μετάδοση στο YouTube.

photo-5

Κάθε βιβλίο της σειράς «ENDGAME» θα περιέχει έναν «σούπερ γρίφο» που θα αποτελείται από στοιχεία και αινίγματα διάσπαρτα στο κείμενο, ορισμένα από τα οποία θα οδηγούν τον αναγνώστη στο ίντερνετ, άλλα στον πραγματικό κόσμο και άλλα θα προκαλούν τη σκέψη του. Tα στοιχεία αυτά μπορεί να έχουν τη μορφή κειμένου ή να είναι οπτικές ενδείξεις, κρυπταλγόριθμοι, κωδικοί και/ή υπερσύνδεσμοι που οδηγούν σε αποτελέσματα αναζήτησης, αποτελέσματα εικόνας, γεωγραφικές συντεταγμένες, βίντεο στο YouTube, ανεξάρτητους δικτυακούς τόπους ή/και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βιβλίο είναι το πρώτο της τριλογίας «ENDGAME» το οποίο κυκλοφόρησε στις 7 Οκτωβρίου 2014 ταυτόχρονα σε 36 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

9786180106732_3D

Agapi

Εγώ λοιπόν είμαι η Αγάπη. Μου αρέσει το καλοκαίρι και μόνιμη επιθυμία μου είναι να είμαι μαυρισμένη όλο το χρόνο (δυστυχώς δεν γίνεται!). Αγαπώ τις μεγάλες δερμάτινες τσάντες, τα έθνικ κοσμήματα, τα αρχαιοελληνικά σανδάλια και τον Μάικλ Φασμπέντερ. Τα εκατομμύρια άλλα πράγματα που μου κινούν το ενδιαφέρον , με συναρπάζουν, που βρίσκω έξυπνα, έχω βάλω στόχο, όταν τα ανακαλύπτω, να τα μοιράζομαι μαζί σας. Αυτή άλλωστε είναι και η μεταξύ μας συμφωνία. Είμαι σίγουρη ότι θα περάσουμε καλά μαζί. Υ.Γ. Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρείς την ισορροπία, πρέπει να βρίσκεσαι σε κίνηση... (Άλμπερτ Αϊνστάιν)

Be first to comment