Το μικρό λευκό φόρεμα…

Το μικρό λευκό φόρεμα… Πάντα μου άρεσε το λευκό χρώμα ειδικά όταν ξεκινάει να φτιάχνει ο καιρός και το καλοκαιράκι μοιάζει να πλησιάζει όλο και περισότερο. Είναι ένα χρώμα που αποπνέει μια αίσθηση αθωότητας, θηλυκότητας, κομψότητας και γενικά μπορώ να βρω και άλλες λέξεις με την κατάληξη -ότητας αλλά δεν έχει χρειάζεται πιστεύω!

Σήμερα λοιπόν είπα να ασχοληθώ με το κλασικό λευκό φορεματάκι που την συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι ιδανικό και μας φτιάνχει την διάθεση βρε παιδί μου. Η Κέιτ Απτον, η Εύα Λονγκόρια και άλλες διάσημες σταρ του πλανήτη  φόρεσαν το little white dress σύφμωνα με την προσωπικότητά τους και πάντα με το δικό τους τρόπο και ακριβώς το ίδιο πρόκειται να κάνουμε κι εμείς.

Εγώ απλά διάλεξα για εμάς δέκα από τα πιο αγαπημένα μου λευκά φορέματα . Δεν έχει σημασία αν είναι μακρύ ή κοντό, εάν έχει δαντέλα ή όχι. Αυτό μου μετράει πάντα είναι φορώντας το να νιώθουμε ο εαυτός μας και μάλιστα στην καλύτερη εκδοχή του. Αφεθείτε στην διακριτική γοητεία του λευκού…
Φιλιά, Αγάπη
Υ.Γ. «Αυτό που βλέπουμε εξαρτάται βασικά από αυτό που αναζητούμε.» (Τζον Λούμποκ)
Agapi

Εγώ λοιπόν είμαι η Αγάπη. Μου αρέσει το καλοκαίρι και μόνιμη επιθυμία μου είναι να είμαι μαυρισμένη όλο το χρόνο (δυστυχώς δεν γίνεται!). Αγαπώ τις μεγάλες δερμάτινες τσάντες, τα έθνικ κοσμήματα, τα αρχαιοελληνικά σανδάλια και τον Μάικλ Φασμπέντερ. Τα εκατομμύρια άλλα πράγματα που μου κινούν το ενδιαφέρον , με συναρπάζουν, που βρίσκω έξυπνα, έχω βάλω στόχο, όταν τα ανακαλύπτω, να τα μοιράζομαι μαζί σας. Αυτή άλλωστε είναι και η μεταξύ μας συμφωνία. Είμαι σίγουρη ότι θα περάσουμε καλά μαζί. Υ.Γ. Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρείς την ισορροπία, πρέπει να βρίσκεσαι σε κίνηση... (Άλμπερτ Αϊνστάιν)

Comments are closed.