Το σκοτάδι του ενός δυο μαζί….

Το σκοτάδι του ενός δυο μαζί….το κάνουν φως.Αν δεν ξέρεις το τραγούδι και το ακούσεις πρώτη φορά από μια φίλη σου έχει πιο μεγάλη αξία…Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μόνος σου.Αν δεν έχεις με ποιον να γελάσεις δεν βρίσκεις πουθενά το αστείο.Αν είσαι μίζερος και καταθλιπτικός δεν αντέχεις αν δεν έχεις βρει το χαμογελάκι σου…

images

Ξέρεις πως καταλαβαίνεις το χαμογελάκι σου? Όταν σε ρωτάει για το πως νιώθεις και τι είναι αυτό που σε κάνει ευτυχισμένη. Όταν σε ρωτάει για λεπτομέρειες..όταν δίνει σημασία στις λεπτομέρειες και τις κάνει θέμα. «Γιατί ναι ρε φίλε, όπως θα έλεγε και εκείνη , είναι θέμα οι λεπτομέρειες σου!» Όταν της λες τα αστεία σου και γελάει και όταν γελάει της αρέσει να γελάει δυνατά! Είναι εκείνη που της λες πως είσαι άρρωστη και εκείνη , ενώ την νοιάζει , το ξέρω, σε ρωτάει τι θέμα να βάλει στο site ενώ παράλληλα σε κοροιδεύει για τις δίπατες παντόφλες σου. Δεν το κάνει καταλάθος , το κάνει επίτηδες . Γιατί ξέρει πως με ηρεμεί να σκέφτομαι πως το νέο μου χαμογελάκι νοιάζεται για την δουλίτσα μας και για τις παντοφλες μου!!

day-friend-friends-girls-walking-Favim.com-147944

Να γελάτε δυνατά, να μην είστε σον σον , να ερωτευτείτε και να παντρευτείτε αυτόν που γουστάρετε , να είστε ο εαυτός και όταν κουτσομπολεύετε να κουτσομπολεύετε αθώα, χωρίς κακίες. Να μην δίνετε και πολύ σημασία στις λεπτομέρειες εκτός κι αν είναι λεπτομέρειες φίλης σας. (Εγώ δεν είμαι έτσι, εκείνη είναι και πιάνει , πιστέψτε με) Να παίρνετε τηλέφωνο την φίλη σας στα ξαφνικά για να της πείτε κάτι αστείο. Να κάνετε τους άλλους να σας φωνάζουν «κορίτσι μου» Γιατί αν δεν έχετε ακούσει από την φίλη σας με το που σηκώσει το τηλέφωνο «Έλα  κορρρρρίτσι μου τι κάνεις?» με χαρά και τραβηγμένο το ρ δεν γελά η ψυχούλα σου κάθε φορά που την βλέπεις .

friend-friends-girl-grass-h3rsmile.tumblr.com-her-smile-Favim.com-55302

Κάθε μια μας έχει δυο τρία χαμογελάκια, να τα αγαπάτε, ακόμα κι αν παντρευτείτε και κάνετε παιδιά..κανένας άντρας και κανένα παιδί δεν γελάει σαν την φίλη σου!!

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.