Το σώμα της Μενεγάκη χωρίς ρετούς.

Απαλλαγμένη πλέον από κάθε ταμπού, γίνεται η εξαίρεση στον κανόνα. Τι σημαίνει αυτό; Το σώμα της είναι ακριβώς αυτό που αποκαλύπτει η ίδια μέσα από τις φωτογραφίες της. Έχει ζητήσει μάλιστα από τα περιοδικά να μην της κάνουν photoshop. Και δεν μιλάμε για οποιαδήποτε γυναίκα, αλλά για την απόλυτη star της ελληνικής τηλεόρασης. Είναι φυσικά περίεργο μια «ντίβα» της showbiz να ζητάει κάτι τέτοιο, την ώρα που άλλοι celebrities κινούν θεούς και δαίμονες προκειμένου να μη βγει μια φωτογραφία τους αρετουσάριστη! Η Ελένη όμως θέλει να περάσει τη γήινη πλευρά της και το καταφέρνει με επιτυχία.

menegakifoto6

Απόλυτα σίγουρη για τον εαυτό της, δεν τη νοιάζει αν τσαλακώνεται. Εντυπωσιάζοντας με την ειλικρίνεια και τις πρωτόγνωρες, για την ελληνική τουλάχιστον πραγματικότητα, αντιλήψεις της, δηλώνει: «Ποτέ δεν είχα ανασφάλεια με τις ατέλειές μου, τις οποίες μάλιστα ούτε μια στιγμή δεν προσπάθησα να κρύψω. Το αντίθετο. Δεν ζήτησα ποτέ από τα περιοδικά να βελτιώσουν την εικόνα μου».
Δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ. 
Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.