ΤΟ KING GEORGE ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ

Το εστιατόριο Tudor Hall, που βρίσκεται στον 7ο όροφο του Ξενοδοχείου King George κέρδισε δύο πολύ σημαντικές πανελλαδικές διακρίσεις γαστρονομίας λαμβάνοντας Χρυσό Σκούφο και βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.

kinggeorge

 

Το Tudor Hall με βαθμό 15.5/20 βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια με Χρυσό Σκούφο. Σύμφωνα με το περιοδικό ‘Αθηνόραμα’ που είναι και ο διοργανωτής του συγκεκριμένου θεσμού, τα πιάτα που επιμελούνται ο Executive Chef των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία & King George Σωτήρης Ευαγγέλου και ο Chef de cuisine του εστιατορίου Tudor Hall Αλέξανδρος Κοσκινάς, προσδίδουν αρμονία στη γεύση, συμμετρία στην εμφάνιση και συναισθηματική φόρτιση μιας ελληνικότητας διακριτής και εκφραστικής. Πρόκειται για ένα σημείο αναφοράς της σύγχρονης δημιουργική κουζίνα.

Βασική φιλοσοφία του εστιατορίου είναι να προσφέρει αυθεντικά ελληνικά εποχιακά πιάτα με μια μοντέρνα νότα, ενώ βασικό στοιχείο διαφοροποίησης είναι η χρήση φρέσκων εποχιακών λαχανικών και πρώτων υλών. Δέσμευσή του είναι η άριστη φιλοξενία και η εξυπηρέτηση των πελατών του, χαρίζοντας τους ξεχωριστές αυθεντικές εμπειρίες. Η συγκεκριμένη βράβευση είναι μια σημαντική αναγνώριση όλης αυτής της προσπάθειας.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment