Το leopard print ήρθε για να μείνει

Το leopard print ήρθε για να μείνει και την φετινή σεζόν. Οι μπαλαρίνες και τα slip ons αποκτούν ενδιαφέρον και μετατρέπονται στο πιο hot item που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα κανενός κοριτσιού!

Συνδυάστε τις με το αγαπημένο σας oversized T-shirt και το δερμάτινο σέξι κολάν σας και είστε έτοιμες. Προσοχή στις υπερβολές. Διατηρήστε την μονοχρωμία στο look σας και αφήστε το leopard print να κάνει από μόνο την διαφορά. Άλλωστε η τάση του less is more είναι πιο επίκαιρη από ποτέ….

Φιλιά, Αγάπη

Agapi

Εγώ λοιπόν είμαι η Αγάπη. Μου αρέσει το καλοκαίρι και μόνιμη επιθυμία μου είναι να είμαι μαυρισμένη όλο το χρόνο (δυστυχώς δεν γίνεται!). Αγαπώ τις μεγάλες δερμάτινες τσάντες, τα έθνικ κοσμήματα, τα αρχαιοελληνικά σανδάλια και τον Μάικλ Φασμπέντερ. Τα εκατομμύρια άλλα πράγματα που μου κινούν το ενδιαφέρον , με συναρπάζουν, που βρίσκω έξυπνα, έχω βάλω στόχο, όταν τα ανακαλύπτω, να τα μοιράζομαι μαζί σας. Αυτή άλλωστε είναι και η μεταξύ μας συμφωνία. Είμαι σίγουρη ότι θα περάσουμε καλά μαζί. Υ.Γ. Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρείς την ισορροπία, πρέπει να βρίσκεσαι σε κίνηση... (Άλμπερτ Αϊνστάιν)

Be first to comment