Το look της Κυριακής

Το look της Κυριακής… Ακολουθείστε το παράδειγμα της Ρόζι Χάντιγκτον Γουάιτλι και συνδυάστε την άνεση με το άψογο στυλ για το πιο stylish look της ημέρας. Σήμερα είναι Κυριακή και μπορεί ο καιρός να μην είναι στα καλύτερα του αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει στο να περάσουμε τέλεια πάντα με στυλ….’Εψαξα λοιπόν και βρήκα τι φοράει η Ρόζι και σας τα παραθέτω…. Μια ζεστή σοκολάτα είναι ιδανική για σήμερα.
Φιλιά Αγάπη

πουκάμισο-Equipment τσάντα- Kurt Geiger Jewelry – Anita κοσμηματα – Isabel Marant βραχιόλι – Ileana Makri παπούτσια – Givenchy

μπλούζα-Equipment
τσάντα- Kurt Geiger
Jewelry – Anita
κοσμηματα – Isabel Marant
βραχιόλι – Ileana Makri
παπούτσια – Givenchy

 

 

 

 

Agapi

Εγώ λοιπόν είμαι η Αγάπη. Μου αρέσει το καλοκαίρι και μόνιμη επιθυμία μου είναι να είμαι μαυρισμένη όλο το χρόνο (δυστυχώς δεν γίνεται!). Αγαπώ τις μεγάλες δερμάτινες τσάντες, τα έθνικ κοσμήματα, τα αρχαιοελληνικά σανδάλια και τον Μάικλ Φασμπέντερ. Τα εκατομμύρια άλλα πράγματα που μου κινούν το ενδιαφέρον , με συναρπάζουν, που βρίσκω έξυπνα, έχω βάλω στόχο, όταν τα ανακαλύπτω, να τα μοιράζομαι μαζί σας. Αυτή άλλωστε είναι και η μεταξύ μας συμφωνία. Είμαι σίγουρη ότι θα περάσουμε καλά μαζί. Υ.Γ. Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρείς την ισορροπία, πρέπει να βρίσκεσαι σε κίνηση... (Άλμπερτ Αϊνστάιν)

Be first to comment