Τρικ στο μακιγιάζ για πιο λεπτό πρόσωπο

Έχεις δει πόσο αγνώριστες φαίνονται οι celebrities χωρίς μακιγιάζ αυτό συμβαίνει γιατί ορισμένες τεχνικές είναι πολύ «μεταμορφωτικές». Μάθε τα πιο εύκολα τρικ στο μακιγιάζ για πιο λεπτό πρόσωπο.

Για να κάνεις το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο αδύνατο, τόνισε τα χαρακτηριστικά στο κέντρο και το περίγραμμα γύρω από την περίμετρο, ακριβώς όπως η Jessica Alba.

Για να κάνεις το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο αδύνατο, τόνισε τα χαρακτηριστικά στο κέντρο και το περίγραμμα γύρω από την περίμετρο, ακριβώς όπως η Jessica Alba.

1 Πάντα στη βάση του μακιγιάζ σου αυτό που είναι προς όφελος σου είναι να χρησιμοποιείς πούδρα ή make up ή και τα δύο μαζί δυο τόνους βαθύτερα από το δέρμα σου μαζί με με ένα φωτεινό highlighter που είναι λίγο ελαφρύτερο από την επιδερμίδα σου.

2 Δημιούργησε την ψευδαίσθηση «πιο λεπτό μάγουλο»… εφαρμόζοντας μια διαγώνια γραμμή από το κέντρο του μάγουλου στο αυτί. Πάρε σε «μικρή δόση» την «γκριμάτσα του ψαριού» για να σε βοηθήσει στην εφαρμογή. Πέρασε το highlighter στην κορυφή των ζυγωματικών για να αναδεικνύεις τις γωνίες του προσώπου σου.

3 Λεπτότερη μύτη θα πετύχεις αν περάσεις στη γέφυρα της μύτης και λίγο πριν φτάσεις στα ρουθούνια στις δυο πλευρές της powder ενώ στο τελείωμα ανακάτεψε highlighter κάτω από την γέφυρα της μύτης σας με μια κάθετη γραμμή.

contour

4 Παίξε με τα μάτια σου και άφησε τα χείλη σου φυσικά με ένα tinted balm ή ένα gloss. Τα χρωματισμένα χείλη τονίζουν την στρογγυλάδα του προσώπου αλλά και όταν τονίζεις τα μάτια σου κάνοντάς τα μεγαλύτερα θα κάνει το υπόλοιπο πρόσωπο να φαίνεται μικρότερο.

5 Επέλεξε το σωστό σχήμα φρυδιών. Ένα φρύδι με έντονο τόξο βοηθά στην εξισορρόπηση του πρόσωπου σε αντίθεση με τις πιο ίσιες γραμμές.

Η Kim Kardashian είναι μια "επαγγελματίας" στο να δείχνει πάντα λεπτότερο το πρόσωπο της, παρατήρησε τα ζυγωματικά της!

Η Kim Kardashian είναι μια «επαγγελματίας» στο να δείχνει πάντα λεπτότερο το πρόσωπο της, παρατήρησε τα ζυγωματικά της!

two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Comments are closed.