Τροφές που αυξάνουν τη διάθεσή σου και σε βοηθούν να χάσεις βάρος

Τροφές που αυξάνουν τη διάθεσή σου και σε βοηθούν να χάσεις βάρος
Ένα από τα μεγαλύτερα «κολλήματα» στην προσπάθεια σου να χάσεις κιλά είναι η μείωση των θερμίδων που σε κάνει να σου φταίνε τα πάντα γύρω σου και να έχεις νεύρα. Η Lisa Young καθηγήτρια διατροφολογίας μοιράστηκε μέσα από τη συγγραφή του βιβλίου της τα τρόφιμα που βελτιώνουν τη διάθεση σου και σε κρατούν στο σωστό δρόμο μέχρι να φτάσεις στο στόχο σου στα κιλά που θέλεις να χάσεις.

Σολομός... αυτό το ψάρι έχει συνδεθεί με την καλή διάθεση. Μπορεί να σε βοηθήσει να διατηρήσεις ένα υγιές σωματικό βάρος, ιδιαίτερα αν αντικαταστήσεις το κόκκινο κρέας με αυτό. Προσπάθησε να καταναλώνεις τρείς μερίδες την εβδομάδα σολομό.

Σολωμός… αυτό το ψάρι έχει συνδεθεί με την καλή διάθεση. Μπορεί να σε βοηθήσει να διατηρήσεις ένα υγιές σωματικό βάρος, ιδιαίτερα αν αντικαταστήσεις το κόκκινο κρέας με αυτό. Προσπάθησε να καταναλώνεις τρείς μερίδες την εβδομάδα σολομό.

 

Σπανάκι... πλούσιο σε μαγνήσιο (όπου όταν είσαι χαμηλά σε αυτό αισθάνεσαι μεγαλύτερη κόπωσης), έχει επίσης βιταμίνες A, B, και C, και είναι μια σταθερή πηγή σιδήρου και πρωτεΐνης, και τα δύο εκ των οποίων ανεβάσουν τα επίπεδα ενέργειας. Έρευνα έδειξε ότι το σπανάκι μπορεί να ενισχύσει την απώλεια βάρους μειώνοντας την λαχτάρα για γλυκά και αλμυρά.

Σπανάκι… πλούσιο σε μαγνήσιο (όπου όταν είσαι χαμηλά σε αυτό αισθάνεσαι μεγαλύτερη κόπωσης), έχει επίσης βιταμίνες A, B, και C, και είναι μια σταθερή πηγή σιδήρου και πρωτεΐνης, και τα δύο εκ των οποίων ανεβάσουν τα επίπεδα ενέργειας. Έρευνα έδειξε ότι το σπανάκι μπορεί να ενισχύσει την απώλεια βάρους μειώνοντας την λαχτάρα για γλυκά και αλμυρά.

 

Ελληνικό γιαούρτι... Υψηλό σε πρωτεΐνες, μπορεί να τονώσει τις χημικές ουσίες του εγκεφάλου, όπως η ντοπαμίνη και η νορεπινεφρίνη και να "γκαζώσει" τα επίπεδα της ενέργειας και της εγρήγορσης.

Ελληνικό γιαούρτι… Υψηλό σε πρωτεΐνες, μπορεί να τονώσει τις χημικές ουσίες του εγκεφάλου, όπως η ντοπαμίνη και η νορεπινεφρίνη και να «γκαζώσει» τα επίπεδα της ενέργειας και της εγρήγορσης.

 

Ντοματίνια... είναι θρεπτικά και βοηθούν να επιβραδύνεται η συσσώρευση φλεγμονωδών ενώσεων που συνδυάζονται με την κακή διάθεση και τα συναισθήματα της ατονίας.

Ντοματίνια… είναι θρεπτικά και βοηθούν να επιβραδύνεται η συσσώρευση φλεγμονωδών ενώσεων που συνδυάζονται με την κακή διάθεση και τα συναισθήματα της ατονίας.

 

 

two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Be first to comment