Τρως τη σωστή μερίδα; Ή πιστεύεις πως για όλα φταίει ο… μεταβολισμός σου;

Τρως τη σωστή μερίδα; Ή πιστεύεις πως για όλα φταίει ο… μεταβολισμός σου; Είσαι 100% σίγουρη ότι τρως υγιεινά, ορκίζεσαι σε αυτό. Εξάλλου, ψητός σολομός με λαχανικά πόσο πια να σε επιβαρύνουν; Κι όμως, η ζυγαριά σου άλλα δείχνει. Μήπως δεν έφαγες τη σωστή μερίδα;

m11

«Να ξεδιαλύνουμε ένα μύθο: δεν υπάρχει στάνταρ μερίδα που θα πρέπει να καταναλώνει κάποιος, γιατί όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες του, τη δραστηριότητά του, την ηλικία, το φύλλο και το βάρος του. ωστόσο, καλό είναι να γνωρίζουμε πόσο είναι η μέση μερίδα ώστε να κρατάμε το μέτρο» επισημαίνει η Κλειώ Δημητριάδου, κλονικός διαιτολόγος, διατροφολόγος.

m21

Καιρός για εξάσκηση στο σπίτι… μετράς τις τροφές σου σε ζυγαριά της κουζίνας ή με δοχεία που περιέχουν μεζούρες και τοποθέτησέ τες πάνω σε πιάτα ή ποτήρια για να απομνημονεύσεις την ποσότητα που καταλαμβάνουν.

m31

 

coachmydiet.wordpress.com

two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Comments are closed.