Τρόποι για να φαίνεται το ντύσιμο σας ακριβό.

Πολλές φορές φοράμε κάτι φτηνό και φαίνεται. Άλλες πάλι μας ρωτάνε από που είναι και όταν τους λέμε πως είναι από κάπου φτηνά εντυπωσιάζονται. Πού οφείλετε? Λοιπόν μπορούμε να σας μαρτυρήσουμε τρόπους να φαίνεται κάτι ακριβό ενώ δεν είναι. Τρόποι για να φαίνεται το ντύσιμο σας ακριβό.

Shopstyle

Shopstyle

1. Αν αγοράσετε κάτι άσπρο , ποτέ μην το βάλετε στο πλυντήριο με άλλο χρώμα. Ούτε καν γκρι. Ας έχετε τσεκάρει 100 φορές πως το γκρι δεν ξεβάφει , το γκρι κιτρινίζει το λευκό και το παλιώνει σχετικά γρήγορα.

 

2. Κόψτε τις ετικέτες από τα ρούχα σας. Υπάρχουν πάντα οι αδιάκριτες που κοιτάνε την ταμπέλα πριν σας ρωτήσουν από που το πήρατε. Αν το κάνει κάποια αυτό εσείς μπορείτε να πείτε με ηρεμία πως είναι vintage.

sunday_style

3. Αν τα παντελόνια σας ή τα φορέματα σας είναι μεν ωραία αλλά κάτι λείπει για να ταιριάζει τέλεια στο σώμα σας. Πηγαίνετε το γρήγορα σε μοδίστρα για τις ατέλειες. Θα γίνει αγνώριστο. Άλλωστε οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά

4. Προσέχετε πού να τα βάζετε όταν τα διπλώνετε. Καταρχάς να τα διπλώνετε. Να τα φροντίζετε. Δεν πρέπει να τα κάνετε κουβάρι και μετά να περιμένετε να φαίνονται τέλεια.

5. Αν σκιστεί το κολάν , μην το γαζώσετε . Κάντε οικονομία και αγοράστε ένα άλλο. Δεν είναι ωραίο να φαίνεται το κολάν σου γαζωμένο.

6. Βγάλε τα περιττά αξεσουάρ από τις τσάντες σας τις κάνουν να φαίνονται ψεύτικες ενώ το simple είναι chic.

54823cf715fa9_-_mcx-cheap-clothes-expensive-embellishments-openarticle

 

7. Να κάνετε mix and match στα ρούχα σας. Να κάνετε συνδυασμούς επιτυχημένους. Να φοράτε ένα ακριβό παπούτσι και μια φτηνή φόρμα. Για παράδειγμα κάποια που φοράει ugg αν βάλει φόρμα zara δεν θα φαίνεται άσχετο στυλ.

 

8. Για τον Θεό, μην φοράτε απομιμήσεις. Μην κρατάτε μαϊμού πορτοφόλι δεν είναι ωραίο αντί να γράφει Armani , να γράφει Armai. Ότι και να φορέσετε μετά από αυτό θα νομίζουν ότι είναι μαϊμού.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment