Υγιείς και καλοφαγάδες…

Υγιείς και καλοφαγάδες… λογαριασμοί του Instagram που πρέπει να ακολουθήσεις για τις πιο νόστιμες και συνήθως υγιεινές προτάσεις τους. Τα φρούτα και τα λαχανικά δεν παίρνουν τόσο πολύ αγάπη από τα social media. Με ένα hashtag #healthy foods θα πειστείς ποσό λιγοστά post έχουν γίνει. Ακολούθησε τους παρακάτω λογαριασμούς με πανέμορφα φωτογραφίες καλής και υγιεινής διατροφής.

Για δύο δεκαετίες η Amy Crawford υπέφερε από έναν μυστηριώδη "ιό" που την άφησε στο κρεβάτι για μέρες. Στη συνέχεια, το 2011, διαγνώστηκε πως είχε σύνδρομο χρόνιας κόπωσης. Για τη θεραπεία της κατάστασής της, η Amy σταμάτησε να τρώει επεξεργασμένα τρόφιμα, ζάχαρη, χημικά, γλουτένη, καφεΐνη και να πίνει αλκοόλ. (@theholisticingredient)

Για δύο δεκαετίες η Amy Crawford υπέφερε από έναν μυστηριώδη «ιό» που την άφησε στο κρεβάτι για μέρες. Στη συνέχεια, το 2011, διαγνώστηκε πως είχε σύνδρομο χρόνιας κόπωσης. Για τη θεραπεία της κατάστασής της, η Amy σταμάτησε να τρώει επεξεργασμένα τρόφιμα, ζάχαρη, χημικά, γλουτένη, καφεΐνη και να πίνει αλκοόλ. (@theholisticingredient)

 

Οι φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί από τον David Frenkiel, έναν χορτοφαγικό μπαμπά και food blogger, θα σε κάνουν να θέλεις να τρέξεις στην πιο κοντινή λαϊκή αγορά!(@gkstories)

Οι φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί από τον David Frenkiel, έναν χορτοφαγικό μπαμπά και food blogger, θα σε κάνουν να θέλεις να τρέξεις στην πιο κοντινή λαϊκή αγορά!(@gkstories)

 

H Sarah Britton, είναι η blogger πίσω από το "My New Roots", μια ολιστική διατροφολόγος που μισεί την "ετικέτα" "χορτοφάγος". Ανεβάζει όμορφες της φωτογραφίες της κυρίως με βιολογικά γεύματα και σνακ! (@mynewroots)

H Sarah Britton, είναι η blogger πίσω από το «My New Roots», μια ολιστική διατροφολόγος που μισεί την «ετικέτα» «χορτοφάγος». Ανεβάζει όμορφες της φωτογραφίες της κυρίως με βιολογικά γεύματα και σνακ! (@mynewroots)

 

Το 2008, η Angela Liddon ξεκίνησε το blog "Oh She Glows" για να γράψει για την ανάκτηση από την διατροφική διαταραχή της. Τώρα, έχοντας αναρρώσει πλήρως, είναι η συγγραφέας ενός βιβλίου μαγειρικής για χορτοφάγος. Θα λατρέψετε όλες πανέμορφες συνταγές της!(@ohsheglows)

Το 2008, η Angela Liddon ξεκίνησε το blog «Oh She Glows» για να γράψει για την ανάκτηση από την διατροφική διαταραχή της. Τώρα, έχοντας αναρρώσει πλήρως, είναι η συγγραφέας ενός βιβλίου μαγειρικής για χορτοφάγος. Θα λατρέψετε όλες πανέμορφες συνταγές της!(@ohsheglows)

 

 

Η Ella Woodward ξεκίνησε το blogging αφού διαγνώστηκε με σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας το Σεπτέμβριο του 2011, και έπρεπε να αλλάξει ολόκληρη τη διατροφή της. "Εγώ κυριολεκτικά ποτέ δεν έφαγα φρούτα ή τα λαχανικά πριν", γράφει στο blog της. Τώρα, είναι η βάση της διατροφής της. Τρώγοντας με τον τρόπο αυτό έχει τον πλήρη έλεγχο της ασθένειάς της, σταματώντας τους πόνους και παίρνοντας πίσω την ενέργειά που είχε στερηθεί! (@deliciouslyella)

Η Ella Woodward ξεκίνησε το blogging αφού διαγνώστηκε με σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας το Σεπτέμβριο του 2011, και έπρεπε να αλλάξει ολόκληρη τη διατροφή της. «Εγώ κυριολεκτικά ποτέ δεν έφαγα φρούτα ή τα λαχανικά πριν», γράφει στο blog της. Τώρα, είναι η βάση της διατροφής της. Τρώγοντας με τον τρόπο αυτό έχει τον πλήρη έλεγχο της ασθένειάς της, σταματώντας τους πόνους και παίρνοντας πίσω την ενέργειά που είχε στερηθεί! (@deliciouslyella)

two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Comments are closed.