Υπάρχει σωστή ώρα να πιείς τον καφέ σου?

Τι και αν δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε αν δεν πιούμε το αγαπημένο μας καθημερινό καφέ? Οι ειδικοί προτείνουν πως υπάρχει σώστη ώρα να πιείς τον καφέ σου..

MyPhoto0

 

 Ο Steven Miller, νευροεπιστήμονας στο Uniformed Services University of the Health Sciences in Maryland, υποστηρίζει ότι είναι καλύτερο να πίνεις καφέ όταν τα επίπεδα της κορτιζόλης στο σώμα είναι χαμηλά, επειδή η καφεΐνη αλληλεπιδρά με την ορμόνη. Αυτές οι ώρες είναι 9.30-11.30.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως αν πιείς καφέ πιο νωρίς ο οργανισμός αποκτά συγκεκριμένη ανοχή στην καφείνη άρα και δεν είναι τόσο αποτελεσματική.Ο Miller πρόσθεσε επίσης, ότι οι άνθρωποι που πίνουν καφέ αμέσως μόλις ξυπνήσουν – όταν δηλαδή τα επίπεδα της κορτιζόλης είναι ήδη υψηλά- θα αρχίσουν σιγά σιγά να αναζητούν πιο δυνατό καφέ προκειμένου να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Βλεβαι τονίζει πως τα επίπεδα της κορτιζόλης όσον αφορά τις ώρες διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.