Φήμη: Η Apple ετοιμάζει ένα iPad με διάσταση οθόνης 12,9 ίντσες

Είναι αρκετές οι φήμες το τελευταίο διάστημα που αναφέρονται σε ένα «μεγάλο» iPad και τώρα έρχονται νέες, που έχουν ως πηγή την Foxconn στην Κίνα.

ipad

 

Σύμφωνα με αυτές, η Apple δοκιμάζει αυτή την περίοδο ένα iPad, με οθόνη η διάσταση της οποίας φτάνει τις 12,9 ίντσες και οι υπολογισμοί το θέλουν να ανακοινώνεται περίπου τοΜάρτιο του 2014.

Το «iPad maxi», όπως θα μπορούσε να αποκαλείται, θα «συμπληρώσει» την γκάμα των ταμπλετών της αμερικανικής εταιρείας, που, αυτή τη στιγμή, αποτελείται από το Μini των 7,9 και το Air των 9,7 ιντσών.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, κάποιοι λένε ότι και η Samsung σκοπεύει να «μεγαλώσει» τις διαστάσεις του Note της. Εσάς πώς σας φαίνεται ένα tablet με διάσταση οθόνης πάνω από 12 ίντσες, αλήθεια;

Πηγή digitallife.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.