Φθινοπωρινές Ιδέες Διακόσμησης με Κεριά

Φθινοπωρινές Ιδέες Διακόσμησης με Κεριά

Τοποθετείτε κεριά στα σημεία του σπιτιού όπου σας αρέσει να κάθεστε και να ηρεμείτε ή να συζητάτε. Έχουν καθοριστική θετική επίδραση, σύμφωνα με το feng shui.
Για να δημιουργήσετε ένα καλό υπνοδωμάτιο, που να υποστηρίζει την αρμονική ροή του έρωτα και της αγάπης και ταυτόχρονα της ηρεμίας και της χαλάρωσης, χρησιμοποιείτε χαμηλό φωτισμό με κεριά καθαρά, χωρίς τοξίνες, τα οποία σβήνετε όταν λείπετε από το υπνοδωμάτιο ή όταν κοιμάστε. Δύο κεριά στο πλάι του κρεβατιού είναι αρκετά για να αναδείξουν με τη λάμψη τους την αισθησιακή απόχρωση του δέρματος.

Στο τραπέζι, ανάψτε κεριά! Τα κεριά δίνουν την αίσθηση της συντροφικότητας και φέρνουν πιο κοντά τους ανθρώπους. Οποτεδήποτε ανάβετε ένα κερί, στην ουσία δημιουργείτε μια φωτεινή εστία που θα συγκεντρώσει τους καλεσμένους σας «γύρω» της (έστω και νοερά), φέρνοντάς τους έτσι πιο κοντά και μεταξύ τους. Πάντως, πρέπει να προσέξετε να μην είναι ιδιαίτερα ψηλά, έτσι ώστε να μην εμποδίσουν την οπτική επαφή ανάμεσα στους ανθρώπους που δειπνούν.

Στη βεράντα ή τον κήπο, χρησιμοποιήστε μετά τη δύση του ηλίου κεριά για ατμοσφαιρικό σκηνικό. Η ζεστή λάμψη των κεριών πάντα προσθέτει στην ατμόσφαιρα του κήπου σας και δίνει περισσότερη yang ενέργεια.

two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Be first to comment