Φιλέτο μοσχαριού με μανιτάρια & σάλτσα κόκκινου κρασιού

 

Υλικά Συνταγής ( για 4 άτομα)
Φιλέτο μοσχαρίσιο 800 γρ
Μανιτάρια 200 γρ
Σπαράγγια πράσινα 16 τμχ
Σπαράγγια λευκά 16 τμχ
Μαυροδάφνη 200 ml
Θυμάρι  1 τμχ
Σκόρδο  3 σκελίδες
Ελαιόλαδο  100 ml
Αλάτι / Πιπέρι
Ζωμός κρέατος 200 ml

Εκτέλεση Συνταγής

Κόβουμε το φιλέτο σε μερίδες των 200γρ.  και αλατοπιπερώνουμε.
Σε αντικολητικό τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο με θυμάρι και σκόρδο. Σωτάρουμε τα φιλέτα για 4 λεπτά από κάθε πλευρά για μέτριο ψήσιμο. Σβήνουμε με μαυροδάφνη και αφήνουμε να βράσει. Προσθέτουμε τον ζωμό και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα. Σε ζεστό νερό ζεματάμε τα σπαράγγια αφού τα καθαρίσουμε.

Da Vinci Bar Restaurant

Δείτε τη σελίδα του εστιατορίου ΕΔΩ

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.