Φοβάσαι ότι σε απατάει; Μάθε με μία εφαρμογή αν το κάνει!

Φοβάσαι ότι σε απατάει; Μάθε με μία εφαρμογή αν το κάνει! Βλέπεις τον/την σύντροφό σου να μιλάει στο κινητό, να στέλνει μηνύματα και μετά να τα διαγράφει; Γενικά, φοβάσαι ότι σε απατάει αλλά δεν σε εμπνέει η ιδέα να βάλεις περούκα και να αρχίσεις να το παίζεις Σέρλοκ Χολμς; Μην αγχώνεσαι! Η τεχνολογία συνεχίζει να είναι με το μέρος σου και πλέον σου έχει εφαρμογή για να ελέγξεις αν ο σύντροφος σου το παίζει σε διπλό ταμπλό!

Η εφαρμογή mCouple μπορεί να σου πει αν ο/η σύντροφος σου σε απατάει και παράλληλα σου δίνει τη δυνατότητα να μάθεις που βρίσκεται και να διαβάζεις τα προσωπικά του μηνύματα! Είναι, όμως, καλή ιδέα να κατεβάσεις την εφαρμογή;

mcouple-ipopgr

 

Αυτή η εφαρμογή δίνει πλήρη πρόσβαση στους χρήστες της στα κινητά των συντρόφων τους! Τους επιτρέπει να διαβάζουν τα μηνύματα στο κινητό, τα inbox τους στο Facebook και να ανιχνεύσουν το σήμα τους μέσω του GPS της συσκευής. Παράλληλα το mCouple app, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ηχογραφήσει τηλεφωνικές συζητήσεις του/ της συντρόφου σου και σου δίνει πρόσβαση στις αποθηκευμένες φωτογραφίες και videos που έχει στο κινητό του.

Από νομικής πλευράς πάντως αυτό το είδος κατασκοπείας είναι καθαρή καταπάτηση των προσωπικών δεδομένων του άλλου.

Πάντως αν σε ενδιαφέρει η εφαρμογή, να ξέρεις πως διατίθεται δωρεάν για συσκευές iOS και Android!

ipop.gr

 

two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Comments are closed.