«Φωτίστε» την ζωή σας!

Μπήκα πάλι στο αγαπημένο μου το τελευταίο καιρό www.thegadgetflow.com και κόλλησα. Αυτήν την φορά επικεντρώθηκα στην κατηγορία φωτιστικά και δεν μπορούσα να ξεχωρίσω ποιο μου αρέσει περισσότερο. «Φωτίστε» την ζωή σας!

Και για να λέμε την αλήθεια αυτό που έχει σημασία γενικά στα περισσότερα πράγματα στην ζωή είναι η πρωτοτυπία, η  διαφορετικότητα. Οπότε προσπαθώ *όχι ότι το καταφέρνω πάντα* να βρίσκω καινούρια ερεθίσματα που μπορούν να με κάνουν να εξελίσσομαι, να δουλεύει το μυαλό μου, να αφηνιάζει η φαντασία βρε παιδί μου.

Δεν ξέρω ποιο από όλα τα φωτιστικά είναι το καλύτερο αλλά σίγουρα ένα από αυτά θα το ήθελα πολύ στο δικό μου σπίτι. Μην σου πω και δυο δηλαδή!

Φιλιά, Αγάπη

Υ.Γ. “The difference between the right word and the almost right word is the difference between lightning and a lightning bug.”

Και σε απλά ελληνικά :

“Η διαφορά μεταξύ της σωστής κουβέντας και της σχεδόν σωστής κουβέντας είναι η διαφορά μεταξύ ενός φωτιστικού και μιας πυγολαμπίδας.” (Μάρκ Τουέιν)

1

Agapi

Εγώ λοιπόν είμαι η Αγάπη. Μου αρέσει το καλοκαίρι και μόνιμη επιθυμία μου είναι να είμαι μαυρισμένη όλο το χρόνο (δυστυχώς δεν γίνεται!). Αγαπώ τις μεγάλες δερμάτινες τσάντες, τα έθνικ κοσμήματα, τα αρχαιοελληνικά σανδάλια και τον Μάικλ Φασμπέντερ. Τα εκατομμύρια άλλα πράγματα που μου κινούν το ενδιαφέρον , με συναρπάζουν, που βρίσκω έξυπνα, έχω βάλω στόχο, όταν τα ανακαλύπτω, να τα μοιράζομαι μαζί σας. Αυτή άλλωστε είναι και η μεταξύ μας συμφωνία. Είμαι σίγουρη ότι θα περάσουμε καλά μαζί. Υ.Γ. Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρείς την ισορροπία, πρέπει να βρίσκεσαι σε κίνηση... (Άλμπερτ Αϊνστάιν)

Comments are closed.