Χάρισε της δείπνο απ τα χεράκια σου!

Αφού λοιπόν όπως όλοι γνωρίζουμε ότι ο έρωτας περνά απ το στομάχι καλό θα ήταν να προσκαλέσουμε την αγαπημένη μας κάποια στιγμή για δείπνο στο σπίτι. Φυσικά το μενού θα είναι επιμέλεια δική σας και δεν θέλω να δυσανασχετήσει κάνεις ! Ξεχάστε τα Fast food και τα έτοιμα παχυντικά γεμάτο λιπαρά φαγητά που ψωνίζουμε απ’ έξω όπου εν συνεχεία τα βαφτίζουμε σπιτικά από τα χεράκια μας!

Λίγο πολύ όλοι μας ξέρουμε να μαγειρεύουμε αν όχι καλά μέτρια. ( Μην τα κοιτάς τα αυγά, άστα στην άκρη.)

Τι λατρεύουν πιο πολύ οι γυναίκες? Φαντάζομαι μια μίξη από λαχανικά, κάτι σε ζυμαρικό ίσως κάτι σε φιλέτο κάτι λίγο πιο chic απ’ το να την «πλακώσεις» στα παϊδάκια και στα λουκάνικα σχάρας εκτός και αν στη περίπτωση αυτή στο έχει ζητήσει η ίδια όπου και θα συμφωνήσω μαζί της.

Απαραίτητα υλικά….

Αγαπάς Google γιατί αυτό είναι που θα σου δώσει τη συνταγή και τον τρόπο εκτέλεσης της, κοινώς την λύση για τη βραδιά εκείνη.

Έχεις φαντασία για το τρόπο διακόσμησης του χώρου. Λίγα χρήματα για την αγορά των υλικών. Σημαντικό να έχεις πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ για να έχεις ρεύμα..

Και όρεξη για να κάνεις όλα τα παραπάνω. (Για το δεύτερο θα μπορούσε να σε βοηθήσει και πάλι το net αλλά ας κάνουμε και κάτι μονοί μας).

Μην γίνεις πολύ ρομαντικός με αναμμένα κεριά και ροδοπέταλα είναι αρκετά ξεπερασμένο και κλασικό. Νομίζω λίγη χαλαρή μουσική θα ζεστάνει το χώρο. Αν πάλι είσαι metal τύπος και διαφέρετε στις μουσικές σας πεποιθήσεις – προτιμήσεις θα πρέπει να υποστείς τις συνέπειες! Δεν μπορώ να φανταστώ ένα “ρομαντικό δείπνο” και να παίζει μουσικό background Amon Amarth.

Τα φώτα πάντα αναμμένα για να βλέπουμε και τι τρώμε και ένα καλό κρασί θα ολοκληρώσει το τραπέζι σου. Θέλουμε να κυλήσουν οι ώρες τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα ευχάριστα και χορταστικά! Εύχομαι να μην κάψετε τίποτα αλλά να αναδείξετε και το ταλέντο σας μέσα από αυτό. Μπορεί να μην είναι τέλειο, μπορεί να μην είναι ότι πιο γευστικό έχει φάει, μπορεί να είναι και χάλια όμως η προσπάθεια μετρά!

ΥΓ : Μην φάτε πολύ γιατί θα βαρυστομαχιάσετε και θα έχετε πρόβλημα στο βηματισμό σας.. και δεν θα θέλαμε δυσάρεστα αποτελέσματα. Τώρα αν έχετε ένα μπαλκόνι που συνορεύει με μια αμμουδιά σαν αυτή της φωτογραφίας και τίποτα να μην φτιάξετε θα χορτάσετε από θεά αυτό είναι σίγουρο! Τα υπόλοιπα τα αφήνω στη φαντασία σας…

Good luck Amigoooooooo!!!

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.