Χαλάρωσε στο Spa Πεντελικόν

Στο μαγευτικό Κεφαλάρι της Κηφισιάς, δεσπόζει το γνωστό σε όλους ΞενοδοχείοΠεντελικόν, που παραμένει στην πρώτη θέση στον χώρο της φιλοξενίας.

Το Pentelikon Wellness Day Spa σας καλωσορίζει στην φιλοσοφία της καθημερινής χαλάρωσης όπου η Ανατολική και η Δυτική σκέψη εφαρμόζονται αρμονικά με άξονα το «You & YourUniqueSoul».  Ο επικεφαλής θεραπευτής Sovik Roy από την Ινδία, γνωρίζοντας την αυθεντική τεχνική της ευεξίας και της απόλυτης εμπειρίας ενός πραγματικού Day Spa, μας αποδεικνύει ότι  το Pentelikon Wellness Day Spa διαφέρει ουσιαστικά από ένα συνηθισμένο spa, υπηρετώντας πιστά τη φιλοσοφία του Πεντελικόν, που προσφέρει πολυτέλεια, χαλάρωση, αλλά και αναζωογόνηση ως αγαθό πρώτης ανάγκης.

Εξειδικευμένα μασάζ χαλάρωσης και ήπιας θεραπείας, hydro jet μασάζ, σολάριουμ και θεραπείες προσώπου προσφέρονται από κορυφαίους μασέρ, σε απόλυτα λειτουργικούς χώρους με άρτιο εξοπλισμό, αντιμετωπίζοντας σφαιρικά το στόχο της αναζωογόνησης με τα πιο ποιοτικά προϊόντα κα με παράλληλες τεχνικές όπως η χρωματοθεραπεία.
Παράλληλα, με τα καλλυντικά BABOR τον αποκλειστικό μας συνεργάτη, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ένα λαμπερό αποτέλεσμα.

Οι ασυναγώνιστες τιμές του Pentelikon Wellness Day Spa το έχουν καθιερώσει και ως κέντρο ήπιας θεραπείας για καθημερινές επισκέψεις αισθητικής περιποίησης.
Το Ξενοδοχείο Πεντελικόν, ανήκει στην οικογένεια των GREAT HOTELS OF THE WORLD έναν ισχυρό και αξιόπιστο εκπρόσωπο ξενοδοχείων πολυτελείας, που  περιλαμβάνει πάνω από 250 ξενοδοχεία παγκοσμίως.

Το Ξενοδοχείο Πεντελικόν προσφέρει επίσης, ΔΩΡΕΑΝ PARKING στους πελάτες του ξενοδοχείου και στους επισκέπτες του.

Για τα Προσωπικά σας Ραντεβού αναζωογόνησης : 
210 62 81 605
 & 210 62 30 650 Email: spa@pentelikon.gr 

Ξενοδοχείο Πεντελικόν
Δηληγιάννη 66 – Κηφισιά
Τηλέφωνο: 210-6230650 – 6
www.pentelikon.gr
Free Parking

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.