Χρήστος από Φάληρο

Χρήστο μου, καλέ μου Χρήστο, σταμάτα πια να βλέπεις τσόντες και να δηλώνεις ολυμπιακός. Δεν συμβαδίζει το ένα με το άλλο. Σταμάτα να τρώς την στιγμή που μιλάς στο τηλέφωνο, και σταμάτα να τρώς κρυφά.

inlove_h_633_451

Σταμάτα γενικώς , άλλαξε χαρακτήρα, γίνε φαληριώτης.Ο Χρηστάκης θα μείνει χρηστάκης, θα κάνει πάντα παιδικές συγκεντρώσεις στο σπίτι του,αλλά θα λέει πως ήταν απλά μια μάζωξη…….Γκόμενα δεν έχει, είχε μία και θα πονάει πάντα για αυτή…….και θα μας τα πρήζει πάντα γι αυτή.

Θέλει να ερωτευτεί ,αλλά δεν το χει. Βγαίνει από το σπίτι για να πάει μεχρι το περίπτερο με τις πυζάμες …..και μπουφάν από πάνω….και καλά δεν θα το προσέξουμε……δεν θα σε προσέξουμε γενικώς αγόρι μου…..γιατί είσαι μισογύνης.Επίσης σε κοντινές αποστάσεις οδηγεί με παντόφλα.

Θα τον βρείς σπίτι του……..μιλάει συνέχεια στο κινητό και ας έχει σταθερό δίπλα του. Ελπίζω να μην σας τύχει……τουλάχιστον από τα 26 σας και πάνω.

Natassa

Αυτά που βλέπεις και αυτά που ακούς, δεν ανταποκρίνονται πάντα στην πραγματικότητα. Όλοι έχουμε αδυναμίες….και ένστικτο. Εκμεταλλεύσου το!!!

Comments are closed.